Face to Face

Ο Γιενς Κουλς στο BN Sports: «Μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός – Ακόμα ''ψάχνεται'' η Αντβέρπ αλλά έχει τρομερή ποιότητα»

Ο Γιενς Κουλς στο BN Sports: «Μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός – Ακόμα ''ψάχνεται'' η Αντβέρπ αλλά έχει τρομερή ποιότητα»

Η Εουπέν ήταν η τελευταία αντίπαλος της Αντβέρπ πριν τον Ολυμπιακό και ο Γιενς Κουλς μοιράζεται στο BN Sports όσα πρέπει να προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι»…

Σχετικά Άρθρα

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και πρώτος αντίπαλος είναι η Αντβέρπ. Η πρώτη σέντρα είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Πέμπτης (16/09, στις 22:00), με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν μόνο τη νίκη για να μπουν με το «δεξί» στην διοργάνωση.

Η Αντβέρπ, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, έρχεται στον Πειραιά με μία νίκη στις βαλίτσες της για το πρωτάθλημα, κόντρα στην Εουπέν. Συγκεκριμένα, το τέρμα του Φρέι ήταν αρκετό για να χαρίσει το διπλό στην αντίπαλο των Πειραιωτών και το ταξίδι της, να γίνει με την ύστατη ηρεμία.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν την Αντβέρπ, είναι ο Γιενς Κουλς. Ο 30χρονος αμυντικός χαφ ήταν βασικός κόντρα στον βελγικό σύλλογο και μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για όσα πρέπει να προσέξει ο ελληνικός σύλλογος. Τα δυνατά και αδύναμα σημεία, οι ποδοσφαιριστές που κάνουν την διαφορά και το αν μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά είπε:

  • Ποιο θεωρείς πως είναι το δυνατό και το αδύναμο σημείο της Αντβέρπ;

«Η Αντβέρπ έχει μια εξαιρετική και ισορροπημένη ομάδα με δύο ή περισσότερους ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση. Αλλά σίγουρα η ποιότητά τους είναι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Έχουν πολύ τεχνική, σε συνδυασμό με δύναμη και φυσική κατάσταση. Ωστόσο, ακόμα «ψάχνονται» να βρουν τον εαυτό τους. Το να εφαρμόζεις πολλούς νέους παίκτες και έναν νέο προπονητή δεν είναι πάντα εύκολο.»

  • Ποιους ποδοσφαιριστές πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός και γιατί;

«Πρώτα απ 'όλα τους επιθετικούς της. Η παρουσία των Σαματά, Φρέι και Φίσερ, έχουν τεχνική ποιότητα, δύναμη, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, έχουν τους Μπένσον και Μιγιόσι ως βραχύσωμους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν ακόμα πιο γρήγορη την ομάδα, ειδικά στις αντεπιθέσεις. Φυσικά, δεν παραλείπουμε τον Ράτζα Ναϊνγκολάν, ο οποίος είναι ο πιο έμπειρος του ρόστερ και κάνει την διαφορά.»

  • Πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει την Αντβέρπ και γιατί;

«Σίγουρα, στο ποδόσφαιρο όλοι μπορούν να κερδίσουν. Το περασμένο Σάββατο εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Τους κυριαρχήσαμε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς χάσαμε πάρα πολλά και το VAR μας ακύρωσε δύο γκολ. Πιστεύω ότι η άμυνά τους είναι το αδύναμο κομμάτι. Αλλά στο τέλος κέρδισαν με πέναλτι. Είναι επίσης μια ιδιότητα να κερδίζεις τέτοιου είδους παιχνίδια!»

  • Πως θα χαρακτήριζες τον τρόπο παιχνιδιού της Αντβέρπ;

«Η Αντβέρπ είναι η κλασσική ομάδα με μεγάλη επιθετικότητα. Μπορεί να ασκήσει πίεση σε μια ομάδα, σίγουρα στα εντός έδρας παιχνίδια χάρη στους οπαδούς της, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα. Όσο για την ομάδα τώρα, υπάρχει αρκετή ποιότητα και ικανότητα για να βάλουν πολλές παραλλαγές στο παιχνίδι τους!»

  • Στο μεταξύ σας ματς, πέντε ποδοσφαιριστές πήραν κίτρινη κάρτα. Θεωρείς πως ο Ολυμπιακός πρέπει να ρίξει βάρος σε αυτό;

«Έχουν σωματική δύναμη και την εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο. Βέβαια, παίζουν στα όρια μίας πιθανής κάρτας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τιμωρηθούν με αυτό τον τρόπο. Πάντως, ο δυνατός τρόπος που αγωνίζονται τους βοηθάει στο να κυριαρχήσουν.»

Antwerp-vs-Eupen-JL1.jpg

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης