πάμε euro

Μπονούτσι: Ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση, όπως το 2016!

Μπονούτσι: Ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση, όπως το 2016!

Μία στιγμή βγαλμένη από… τα παλιά, αναβίωσε στο Wembley, με τον Λεονάρντο Μπονούτσι να ισοφαρίζει σε 1-1, και να στέλνει τον τελικό με την Αγγλία στην παράταση. Όπως ακριβώς δηλαδή, συνέβη και το 2016!

Σχετικά Άρθρα

Δεν σκοράρει συχνά. Είναι δεδομένο. Μετρά άλλωστε 108 παιχνίδια με την Εθνική Ιταλίας, και απόψε έφτασε τα 8 γκολ, πετυχαίνοντας μάλιστα το δεύτερο προσωπικό του στα 17 ματς των EURO που έχει αγωνιστεί, όντας και ο γηραιότερος σκόρερ της διοργάνωσης!

Παρά ταύτα «φρόντισε» με τον τρόπο του, το γκολ του να γίνει σημαντικό, εξαιρώντας από την συζήτηση το χρονικό σημείο που έλαβε χώρα. Και αυτό διότι, ο Λεονάρντο Μπονούτσι, όπως και στο τουρνουά του 2016, έτσι και τώρα, πέτυχε το γκολ ισοφάρισης για την χώρα του, σε νοκ-άουτ παιχνίδι, ο προημιτελικός ολοκληρώθηκε με 1-1 και ο έξτρα χρόνος κρίθηκε απαραίτητος για να αποφασιστεί ο νικητής της αναμέτρησης.

Ειδοποιός διαφορά βεβαίως αποτελεί ο αντίπαλος. Τότε ο Ιταλός είχε βρει δίχτυα απέναντι στην Γερμανία, εξισορροπώντας το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει τα «πάντσερ» με το γκολ του Οζίλ, ενώ στον τρέχοντα τελικό, ο Μπονούτσι έφερε το ματς στα ίσια, απέναντι στην Αγγλία!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης