πάμε euro

EURO 2020: Η «χρυσή» ενδεκάδα με πέντε παίκτες από την Ιταλία!

EURO 2020: Η «χρυσή» ενδεκάδα με πέντε παίκτες από την Ιταλία!
Η ομάδα τεχνικών παρατηρητών της UEFA κατέληξε στην «χρυσή» ενδεκάδα του EURO 2020, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Κέβιν Ντε Μπρόινε να λείπουν από αυτήν!
Σχετικά Άρθρα

Πέντε παίκτες από την νικήτρια του EURO 2020, Ιταλία, και τρεις από την Αγγλία, προτάθηκαν στην κορυφαία ομάδα του τουρνουά, με την «χρυσή» ενδεκάδα να συμπληρώνουν ένας παίκτης από το Βέλγιο, τη Δανία και την Ισπανία.

Ο τερματοφύλακας της Ιταλίας, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ορίστηκε ως παίκτης του τουρνουά, UEFA EURO 2020, ενώ ο 18χρονος Ισπανός μέσος Πέδρι κέρδισε το βραβείο Young Player of the Tournament, όπως είναι λογικό και οι δύο περιλαμβάνονται στην κορυφαία ενδεκάδα.

Οι τεχνικοί παρατηρητές επέλεξαν το σχηματισμό 4-3-3, το οποίο ήταν ένα από τα πιο συχνά κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Το line-up περιλάμβανε τους ακόλουθους παίκτες, που όλοι κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην καλύτερη ομάδα του τουρνουά UEFA EURO:

Στην τετράδα της άμυνας βρίσκονται οι Κάιλ Γουόκερ, Λεονάρντο Μπονούτσι, Χάρι Μαγκουάιρ και Λεονάρντο Σπινατσόλα, με τον αριστερό μπακ της Ιταλίας να κερδίζει τις εντυπώσεις μέχρι τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Ζορζίνιο στα χαφ έχει παρτενέρ τους Χόιμπιεργκ και Πέδρι, με τον μικρό από την Ισπανία να κάνει τρομερά πράγματα, ενώ, στην επίθεση τοποθετούνται οι Κιέζα, Λουκάκου και Στέρλινγκ!

Η σύνθεση επιλέχθηκε από την ομάδα τεχνικών παρατηρητών της UEFA, η οποία αποτελείται από 16 πρώην παίκτες και πρώην / τρέχοντες προπονητές:

Packie Bonner (Δημοκρατία της Ιρλανδίας), Esteban Cambiasso (Αργεντινή / Ιταλία), Fabio Capello (Ιταλία), Cosmin Contra (Ρουμανία), Corinne Diacre (Γαλλία), Jean-François Domergue (Γαλλία), Dušan Fitzel (Τσεχία), Steffen Freund (Γερμανία), Frans Hoek (Ολλανδία), Aitor Karanka (Ισπανία), Robbie Keane (Δημοκρατία της Ιρλανδίας), Ginés Meléndez (Ισπανία), David Moyes (Σκωτία), Mixu Paatelainen (Φινλανδία), Peter Rudbæk (Δανία), Willi Ruttensteiner (Αυστρία).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης