πάμε euro

Στέρλινγκ: «Γνωρίζουμε τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για αυτήν τη χώρα»

Στέρλινγκ: «Γνωρίζουμε τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για αυτήν τη χώρα»
Για την μεγάλη πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του φετινού EURO μίλησε ο 26χρονος.

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του EURO 2020 πήρε η Αγγλία. Τα «τρία λιοντάρια» επικράτησαν2-1 της Δανίας στην παράταση και κατάφεραν να πάρουν το σημαντικό αυτό εισιτήριο, φτάνοντας σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης έπειτα από 55 χρόνια.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του ματς ήταν αδιαμφισβήτητα ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτυ όχι μόνο έγραψε το 1-0, αλλά κέρδισε και το πέναλτι στην παράταση. Έπειτα από τη λήξη του ματς, τόνισε ότι:

«Ήταν μια κορυφαία εμφάνιση, έπρεπε να σκάψουμε βαθιά. Ήταν η πρώτη φορά που μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά αντιδράσαμε και δείξαμε καλό πνεύμα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Ήμασταν υπομονετικοί και ξέραμε επίσης ότι με την γρηγοράδα και την επιθετικότητα που έχουμε στην ομάδα θα είμαστε εντάξει».

«Αυτό είναι ένα άλλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο Σαββατοκύριακο τώρα. Θα γιορτάσουμε λίγο μετά θα επικεντρωθούμε στην Ιταλία. Γνωρίζουμε τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για αυτήν τη χώρα».

Σχετικά με το πέναλτι:

«Πήγα στην περιοχή και πέταξε έξω το δεξί του πόδι. Από τη στιγμή που η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα, μόνο αυτό έχει σημασία».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης