πάμε euro

Μπέιλ: «Θέλω να συνεχίσω να παίζω»

Μπέιλ: «Θέλω να συνεχίσω να παίζω»
Ο Γκάρεθ Μπέιλ ξεκαθάρισε το μέλλον του στην εθνική Ουαλίας, με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να ενισχύει την Εθνική στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η Δανία πέταξε εκτός EURO 2020 την Ουαλία, επικρατώντας με 4-0 στον πρώτο αγώνα για τους «16». Αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στην Εθνική, με τον διεθνή επιθετικό να μην έχει αποκαλύψει εάν αποσυρθεί ή όχι από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, θέλοντας να δώσει κανονικά το «παρών» στο Κατάρ το 2022.

«Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Ο κόσμος ρωτάει ηλίθια πράγματα όλη την ώρα, όμως είναι προφανές ότι λατρεύω να παίζω για την Ουαλία. Θα παίζω στην εθνική ομάδα μέχρι την τελευταία ημέρα που θα αγωνίζομαι».

«Μόλις αρχίσαμε την προσπάθειά μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα μας χρησιμεύσει η εμπειρία που πήραμε από τη συμμετοχή μας στην τελική φάση του EURO. Νομίζω ότι παίζουμε καλά και θα πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας σε υψηλό βαθμό. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ήταν τα λόγια του Ουαλού.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης