πάμε euro

Λουκάκου: «Ο Ρονάλντο ζηλεύει τη δύναμή μου και την ευστοχία μου»

Λουκάκου: «Ο Ρονάλντο ζηλεύει τη δύναμή μου και την ευστοχία μου»
O Ρομελού Λουκάκου ενόψει της αναμέτρησης του Βελγίου με την Πορτογαλία, μίλησε Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και για τη μονομαχία τους που θα δώσουν στους «16» του EURO 2020.

Το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (27/06, 22:00) την Πορτογαλία στο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλλης, για την φάση των «16» του EURO 2020. Όποια ομάδα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον νικητή της αναμέτρησης Ιταλία - Αυστρία.

Το παιχνίδι μεταξύ Βελγίου και Πορτογαλίας έχει ωστόσο έντονο ιταλικό ενδιαφέρον λόγω των Ρονάλντο και Λουκάκου που αγωνίζονται στη Serie A.

Ο πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος, Κριστιάνο Ρονάλντο, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή της Ίντερ, Ρομελού Λουκάκου.

Ο Βέλγος επιθετικός μίλησε για τη μεταξύ τους «μονομαχία» αλλά και για τα χαρακτηριστικά που ο ίδιος διαθέτει και ζηλεύει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

«Βγήκε πρώτος σκόρερ της Serie A φέτος, αλλά εγώ πανηγύρισα το πρωτάθλημα. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο με την Ίντερ, αυτός ήταν ο στόχος μου. Τίποτα άλλο. Στον Κριστιάνο ζηλεύω τις ντρίμπλες και το σουτ. Από την άλλη, αυτός πιστεύω ότι ζηλεύει τη δύναμή μου και την ευστοχία μου. Και το παιχνίδι μας ως ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουκάκου στη συνέντευξη Τύπου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης