πάμε euro

Σε καραντίνα Μάουντ και Τσίλγουελ μετά την επαφή τους με τον Γκίλμουρ!

Σε καραντίνα Μάουντ και Τσίλγουελ μετά την επαφή τους με τον Γκίλμουρ!
Ο Μέισον Μάουντ και ο Μπεν Τσίλγουελ υποχρεώθηκαν σε καραντίνα αφότου ήρθαν σε επαφή με τον Μπίλι Γκίλμουρ που διαγνώστηκε ως θετικός στον κορονοϊό σήμερα (21/06).
Πλήγμα για την Εθνική Αγγλίας, καθώς οι Μέισον Μάουντ και Μπεν Τσίλγουελ τέθηκαν σε απομόνωση, μετά την επαφή τους με τον Μπίλι Γκίλμουρ, ο οποίος νοσεί από COVID-19. Τα τελευταία τεστ ήταν αρνητικά, ωστόσο υπάρχει έντονη ανησυχία εν όψει της κρισιμότατης τρίτης αγωνιστικής. H Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για να βρεθεί ο τρόπος που θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή των δύο παικτών στην κομβική αναμέτρηση απέναντι στην Τσεχία (22/06, 22:00). Ολόκληρο το ρόστερ των «Τριών Λιονταριών» υποβλήθηκε σε νέα τεστ, ωστόσο όλα ήταν αρνητικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FA:

«Ως μέτρο πρόληψης αυτή την περίοδο και μετά από συζήτηση με το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας, οι Μπεν Τσίλγουελ και Μέισον Μάουντ θα απομονωθούν μετά από επαφή με τον Σκωτσέζο Μπίλι Γκίλμουρ στον αγώνα της Παρασκευής (18/6).

Το ζευγάρι θα μείνει μακριά από τους υπόλοιπους Άγγλους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, μετά από συζητήσεις με το Υπουργείο Υγείας της χώρας. Όλη η ομάδα έκανε τεστ το απόγευμα της Δευτέρας και ήταν αρνητικά, όπως και τα προληπτικά τεστ της UEFA που είχαν γίνει την Κυριακή.

Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε όλα τα πρωτόκολλα για τον COVID-19 και τα τεστ της UEFA, ενώ θα παραμείνει η επικοινωνία με το Υπουργείο».


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης