πάμε euro

Φόντεν: «Αν πάρουμε το Euro οι συμπαίκτες μου θα βάψουν τα μαλλιά τους σαν τα δικά μου»

Φόντεν: «Αν πάρουμε το Euro οι συμπαίκτες μου θα βάψουν τα μαλλιά τους σαν τα δικά μου»

O Φιλ Φόντεν αποκάλυψε πως αν η Εθνική Αγγλίας κατακτήσει το EURO τότε οι συμπαίκτες τους θα γίνουν… ξανθοί!

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν, πήρε την απόφαση να βάψει τα μαλλιά του ξανθά, όπως είχε κάνει και ο Πολ Γκασκόιν το 1996, όταν η Αγγλία είχε φτάσει μία «ανάσα» από τον τελικό. Ο άσος των «τριών λιονταριών» προχώρησε στην αποκάλυψη ότι εάν η Εθνική Αγγλίας κατακτήσει το Euro, τότε όλοι οι συμπαίκτες του θα βάψουν τα μαλλιά τους όπως αυτός.

«Είχα το ίδιο κούρεμα εδώ και χρόνια. Θεώρησα πως χρειαζόμουν κάτι… νέο. Ξύπνησα σήμερα το πρωί και όλοι με συνέκριναν με τον Γκάζα και τον Έμινεμ, όμως αυτό ήταν κάτι εντελώς δικό μου και ο κόσμος το μετέτρεψε σε κάτι διαφορετικό», είχε δηλώσει ο Φόντεν όταν έβαψε τα μαλλιά του.

Στον αγώνα με την Σκωτία, η Αγγλία έπειτα από τον βαθμό που πήρε έφτασε στους τέσσερις και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά, στην πρόκριση της στην φάση των «16» του EURO 2020.

Ο Φόντεν από την πλευρά του εμφανίζεται αισιόδοξος, ότι η ομάδα θα καταφέρει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. «Τους είπα πως αν το πάρουμε, τότε θα πρέπει να έχουν το ίδιο κούρεμα με μένα. Όλοι συμφώνησαν. Ελπίζω να το κατακτήσουμε και να τους δω όλους με μαλλιά σαν τα δικά μου» είπε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης