πάμε euro

EURO 2020: Τέσσερα ματς-«φωτιά», με επίκεντρο το Ουκρανία-Αυστρία…

EURO 2020: Τέσσερα ματς-«φωτιά», με επίκεντρο το Ουκρανία-Αυστρία…

Ρωσία, Ουκρανία, Αυστρία και Φινλανδία θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις δύο θέσεις που δικαιούνται στην τελευταία στροφή των ομίλων τους.

Δεύτερη μέρα της τελευταίας αγωνιστικής και τελευταία ευκαιρία για τέσσερις χώρες να διεκδικήσουν μία θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Τέσσερα ματς, όλα τους ντέρμπι για την επόμενη φάση τουEURO 2020. Η μέρα ανοίγει τα παιχνίδια του 2ου ομίλου (Β. Μακεδονία-Ολλανδία και Ουκρανία-Αυστρία) στις 19:00 και κλείνει με τα ματς του 3ου ομίλου (Ρωσία-Δανία και Φινλανδία-Βέλγιο) στις 22:00.

Ο θάνατός σου, η ζωή μου και η Ολλανδία κλειδώνει την πρωτιά!

Σίγουρα από αυτά τα τέσσερα ματς, αυτό της Ουκρανίας με την Αυστρία ξεχωρίζει από τη σημερινή μέρα. Αμφότερες έχουν τρεις βαθμούς στον όμιλό τους και η νίκη του ενός, θα είναι ο αποκλεισμός του άλλου.Και οι δύο, έχουν από τρεις βαθμούς, με την ομάδα της Ουκρανίας να υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ολλανδία θα κοντραριστεί με την Βόρεια Μακεδονία, με τις δύο ομάδες να είναι βαθμολογικά αδιάφορες. Η πρώτη έχει κλειδώσει την παρουσία της στα προημιτελικά ενώ η δεύτερη, είναι στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς

Ουσιαστικά, οι «οράνιε» θέλουν να κάνουν το απόλυτο και να γίνουν η δεύτερη ομάδα μετά την Ιταλία και η Βόρεια Μακεδονία, να κλείσει την παρουσία της με ψηλά το κεφάλι.

Βαθμολογία:

Ολλανδία 6

Ουκρανία 3

Αυστρία 3

Βόρεια Μακεδονία 0

3500.jpg.webp

Να κάνουν την έκπληξη οι Φινλανδοί…

Στη δεύτερη δυάδα αγώνων, υπάρχουν επίσης δύο ομάδες που διεκδικούν εισιτήριο για τους «8».Συγκεκριμένα, Ρωσία και Φινλανδία έχουν από τρεις βαθμούς και το αποτέλεσμα της τελευταίαςαγωνιστικής θα κρίνει τα πάντα. Βέβαια, ο «κόκκινος στρατός» έχει πιο βατό έργο από τους Φινλανδούς.

Ο λόγος είναι πως υπερτερούν στην ισοβαθμία και αντιμετωπίζουν την ουραγό Δανία. Αντίθετα, η Φινλανδία κοντράρεται με το Βέλγιο, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή με έξι βαθμούς και θέλει να περάσει στα προημιτελικά με το απόλυτο. Σε αντίθεση με τον άλλον όμιλο, εδώ το αποτέλεσμα κρίνεται σε διαφορετικά ματς και όχι μεταξύ των δύο μονομάχων.

Φυσικά, τα βλέμματα είναι όλα στραμμένα στη Φινλανδία για το αν θα καταφέρει να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να αφήσει εκτός τις Ρωσία και Δανία. Στην προηγούμενη αγωνιστική, να θυμίσουμε πως οι Ρώσοι είχαν επικρατήσει με 1-0 των Φινλανδών.

Βαθμολογία:

Βέλγιο  6

Ρωσία  3

Φινλανδία  3

Δανία  0

udBlYJ1Ein3H_udBlYJ1Ein3H_udBlYJ1Ein3H_udBlYJ1Ein3H_CGvASYP9SjTn_1440x_1440x_1440x_720x.480.jpg

Νότης Χάλαρης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης