πάμε euro

EURO 2020: Το Tiki Taka των Γερμανών που ξεπέρασε τους Άγγλους!

EURO 2020: Το Tiki Taka των Γερμανών που ξεπέρασε τους Άγγλους!

Ένα εξαιρετικό γκολ που προήλθε από ομαδική συνεργασία σκόραρε η Γερμανία απέναντι στην Πορτογαλία, ξεπερνώντας το ρεκόρ της Αγγλίας, και εφαρμόζοντας το εντυπωσιακό… Tiki Taka.

Σχετικά Άρθρα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως επέστρεψε η Γερμανία μετά την ήττα της από την Γαλλία, στην πρώτη αγωνιστική του EURO, σκορπώντας στους… «τέσσερις ανέμους» την Πορτογαλία, και παίζοντας αν μη τι άλλο, εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Τα τέσσερα γκολ της βεβαίως έφεραν την υπογραφή του Ρόμπιν Γκόσενς. Του 26άχρονου αριστερού οπισθοφύλακα της Αταλάντα, ο οποίος προέβη σε 3 ασίστ, σκόραρε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης που ακυρώθηκε και πέτυχε και ένα από τα… πιο εντυπωσιακά γκολ του EURO.


Ένα γκολ που αποτέλεσε προϊόν μίας εξαιρετικής ομαδικής συνεργασίας, έπειτα από μία ποιοτική εναλλαγή της μπάλας, με τελικό αποδέκτη τον Γερμανό ποδοσφαιριστή.

Οι Γερμανοί άλλωστε, «άλλαξαν» την μπάλα 19 φορές, προτού αυτή φτάσει στα πόδια του Τζόσουα Κίμιχ, ο οποίος «βρήκε» τον συμπαίκτη του στην απέναντι πλευρά, για να ολοκληρώσει το καλύτερο γκολ, βάση ποσοστού επιτυχίας πασών, στην φετινή διοργάνωση!

Με αυτή τους την επίδοση μάλιστα, οι Γερμανοί ξεπέρασαν τους Άγγλους, οι οποίοι έχουν σκοράρει το μοναδικό τους γκολ στο EURO, έπειτα από 18 μεταβιβάσεις, και κατέχουν την πρωτιά στην εν λόγω στατιστική κατηγορία, θυμίζοντας σε όλους πως γνωρίζουν και μπορούν να εφαρμόσουν το… Tiki Taka.


Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης