πάμε euro

Γκάρεθ Μπέιλ – Άαρον Ράμσεϊ: Το πιο παραγωγικό δίδυμο σε EURO την τελευταία πενταετία!

Γκάρεθ Μπέιλ – Άαρον Ράμσεϊ: Το πιο παραγωγικό δίδυμο σε EURO την τελευταία πενταετία!

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις που συνηθίζουν να πραγματοποιούν στις αναμετρήσεις της Ουαλίας, συνέχισα στην αναμέτρηση με την Τουρκία οι Γκάρεθ Μπέιλ και Άαρον Ράμσεϊ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να οδηγούν την χώρα τους σε μία ακόμη κομβική νίκη, όπως και πριν από μία πενταετία, στην ίδια διοργάνωση.

Καταλυτική χαρακτηρίζεται για ακόμη μία φορά η παρουσία των Γκάρεθ Μπέιλ και Άαρον Ράμσει για την Ουαλία, με τους δύο ποδοσφαιριστές να «συνέρχονται» μετά από την κακή πρεμιέρα που πραγματοποίησαν και να βγάζουν στο χορτάρι ορισμένες εξαιρετικές συνεργασίες, οδηγώντας την χώρα τους σε μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη, στην «μάχη» που δίνει για να συνεχίσει την πορεία της στο EURO.
E4BbQB6VIAAjfoq_1.jpg

Ο απαραίτητος Άαρον Ράμσεϊ και το… ρεκόρ του Γκάρεθ Μπέιλ

Συγκεκριμένα, το σκορ άνοιξε ο Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος εξακολουθεί να έχει συμμετοχή με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο στα 12 τελευταία τέρματα της Ουαλίας (50%), εκμεταλλευόμενος την τελική πάσα του Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ στην συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον πρώην επιτελικό μέσο της Άρσεναλ να δημιουργεί τρεις κλασσικές ευκαιρίες, αλλά τον Μπέιλ να αδυνατεί να τελειώσεις τις φάσεις.

Το κερασάκι στην τούρτα για την Ουαλία ήρθε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης από τον Ρόμπερτς, με μία φάση που και πάλι προήλθε από την εξαιρετική ασίστ του νυν ποδοσφαιριστή της Τότεναμ!

Ο Μπέιλ δημιούργησε και πάλι, μην έχοντας επηρεαστεί από την άστοχη εκτέλεση πέναλτι (1ος ποδοσφαιριστής που δεν βρίσκει εστία από την άσπρη βούλα μετά τον Ραούλ, το 2000) και ο συμπαίκτης του κλείδωση την νίκη, «χαρίζοντας» στον Μπέιλ την ικανοποίηση των δύο ασίστ με την Ουαλία σε ένα ενενηντάλεπτο, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Η ασταμάτητη παραγωγή ποδοσφαίρου μίας εξαιρετικής δυάδας

Πλέον, οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει αθροιστικά τα 50 από τα 72 τελευταία γκολ που έχει πετύχει η Ουαλία, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει και τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ ανάμεσα σε μία δυάδα παικτών στην φετινή διοργάνωση (4).

Το συγκεκριμένο στατιστικό βέβαια δεν προξενεί και ιδιαίτερη εντύπωση, αν αναλογιστεί κανείς πως η εν λόγω επίδοσή τους ήταν παρόμοια και στο EURO του 2016, όπου και πάλι δεν βρέθηκε μία καλύτερη δυάδα από αυτούς στην δημιουργία ευκαιριών (6 με την Ρωσία)!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης