πάμε euro

EURO 2020: «Ισοφάρισε» ο Χούμελς τα περισσότερα αυτογκόλ που έχουν μπει ποτέ στο EURO!

EURO 2020: «Ισοφάρισε» ο Χούμελς τα περισσότερα αυτογκόλ που έχουν μπει ποτέ στο EURO!

Μία εντυπωσιακή επίδοση φαίνεται πως έχει καταγραφεί ήδη στο EURO 2020, με το αυτογκόλ του Ματς Χούμελς να είναι το τρίτο που επιτυγχάνεται σε 12 αγώνες, «ισοφαρίζοντας» την στατιστικά υψηλότερη αρνητική επίδοση των ποδοσφαιριστών στην ιστορία της διοργάνωσης.

Μία άκρως εντυπωσιακή, αρνητική επίδοση πιστοποιήθηκε στην δεύτερη αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου, ανάμεσα στην Γαλλία και την Γερμανία, με τους «Τρικολόρ» να παίρνουν το προβάδισμα, εκμεταλλευόμενοι την «γκάφα» του νυν ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς.

Αναλυτικότερα, ο Γερμανός στόπερ, στην 73η του συμμετοχή με την φανέλα της χώρας του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με αποτέλεσμα στην 10η του συμμετοχή στο EURO, να θεωρηθεί αρνητικός πρωταγωνιστής για την Γερμανία.
E38kchNXwAAELCb_1_1.jpg

Ο Χούμελς μάλιστα δεν έχει βρει δίχτυα ποτέ στην εν λόγω διοργάνωση, πραγματοποιώντας σήμερα κάτι ανάλογο, αλλά… σε λάθος εστία. Με αυτόν τον τρόπο, συνεχίζει την αρνητική του παράδοση απέναντι σε ομάδες που σχετίζονται άμεσα από την Γαλλία, καθώς μέχρι τώρα μετρούσε μόλις 3 νίκες σε 8 ματς απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μαρσέϊγ.

Αν σε όλα αυτά, προστεθεί και η «φτωχή» επίδοση της Γερμανίας με τον Χούμελς να λαμβάνει χρόνο συμμετοχής (27 clean sheet σε 72 αγώνες), γίνεται αντιληπτή η αρνητική επίδραση που φαίνεται πως διαδραματίζει με τις εμφανίσεις του, ακόμη και άθελά του, ο Ματς Χούμελς.
E38sMnbVEAI2ADt_1_1_1.jpg

Παρά ταύτα, στην αναμέτρηση απέναντι στην Γαλλία στάθηκε άτυχος, με άμεση συνέπεια το συγκεκριμένο αυτογκόλ να είναι το 3ο φετινό σε 12 αναμετρήσεις. Μετά τους Μέριχ Ντεμιράλ και Βόιτσεκ Σέζνι που αγωνίζονται στην Ιταλία, στην λίστα προστίθεται και ο Ματς Χούμελς, με το EURO του 2020 να «ισοφαρίζει» το προηγούμενο τουρνουά, προ πενταετίας, και να «βάζει πλώρη» για να το ξεπεράσει!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης