Συνεχίζει να απλώνει «δίχτυ προστασίας» στη μετοχή της Metlen ο πρόεδρος του Ομίλου, Ευάγγελος Μυτιληναίος, ενισχύοντας τη συμμετοχή του με νέες σημαντικές αγορές.
Τελευταία κίνηση, η απόκτηση 30.390 μετοχών με μέση τιμή 42,88 ευρώ, συνολικής αξίας 1,29 εκατ. ευρώ.
Την Πέμπτη είχε προηγηθεί νέα αγορά 30.000 μετοχών αξίας άνω των 1,22 εκατ. ευρώ με τιμή κτήσης €40,8977, ενώ τη Δευτέρα ο επικεφαλής του Ομίλου προχώρησε στην απόκτηση ακόμη 50.000 μετοχών έναντι 2,11 εκατ. ευρώ.
Οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (LSE) και ανεβάζουν το συνολικό ποσό των πρόσφατων επενδυτικών κινήσεων του κ. Μυτιληναίου στη Metlen στα 4,62 εκατ. ευρώ, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα εμπιστοσύνης στις προοπτικές της εταιρείας.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών