Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

AustriaCard: Αποχώρησε από CEO ο Π. Σπυρόπουλος, στη θέση του ο Εμ. Κόντος

AustriaCard: Αποχώρησε από CEO ο Π. Σπυρόπουλος, στη θέση του ο Εμ. Κόντος
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Σχετικά Άρθρα
Η εταιρία «AUSTRIACARD HOLDINGS AG» (εφεξής η "Εταιρία") ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της από 20.12.2023 ανακοίνωσης της Εταιρίας και σύμφωνα με το προγραμματισμένο σχέδιο διαδοχής, ο κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος αποχώρησε σήμερα από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου και από Αντιπρόεδρος και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Εταιρίας.
Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί στις 20.12.2023, ο μέχρι σήμερα Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Εμμανουήλ Κόντος, ορίζεται από σήμερα Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.
Ο κ. Εμμανουήλ Κόντος γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1971. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών με μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει περισσότερα από 25 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στις αγορές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας, σε ρόλους CFO και Διευθύνοντος Συμβούλου. Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε περιλαμβάνουν την Colgate Palmolive, την General Mills Inc., την Coca-Cola Τρία Έψιλον και την Κορρές Φυσικά Προϊόντα. Εντάχθηκε στον Όμιλο το 2018.

Το Οικονομικό Ημερολόγιο 2024:
Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-03-20_175400.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης