Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Gauci (Εθνική Ασφαλιστική): Στοχεύουμε σε νέα μορφή διάδρασης με την αγορά

Gauci (Εθνική Ασφαλιστική): Στοχεύουμε σε νέα μορφή διάδρασης με την αγορά
Η Εθνική Ασφαλιστική επέλεξε το Publicis Groupe ως στρατηγικό συνεργάτη για όλο το φάσμα της επικοινωνίας του οργανισμού.
Σχετικά Άρθρα
Ο νέος στρατηγικός συνεργάτης επικοινωνίας της Εθνικής Ασφαλιστικής για το σύνολο των δημιουργικών καμπανιών, την εταιρική επικοινωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το media planning & buying είναι η Publicis Groupe, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ασφαλιστική εταιρεία, υπενθυμίζοντας ότι η νέα διαφημιστική εκστρατεία της Εθνικής Ασφαλιστικής έχει ξεκινήσει κι έχει βασικό μήνυμα «Εδώ, για την επόμενη ημέρα».
Η Εθνική Ασφαλιστική σημειώνει ότι επέλεξε, κατόπιν διενέργειας κλειστού διαγωνισμού, το Publicis Groupe, ως στρατηγικό συνεργάτη για όλο το φάσμα της επικοινωνίας του οργανισμού. Συγκεκριμένα, το brand Publicis αναλαμβάνει τη στρατηγική επικοινωνίας και το σύνολο των δημιουργικών καμπανιών, η MSL τις υπηρεσίες εταιρικής επικοινωνίας, η Digitas τις υπηρεσίες social media και η Starcom το media planning & buying της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, Robert Gauci, δήλωσε για τη στρατηγική συνεργασία με το Publicis Groupe: «Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, η ανάγκη για αποτελεσματική επικοινωνία παραμένει ιδιαίτερα σημαντική. Στην Εθνική Ασφαλιστική στοχεύουμε σε μία νέα μορφή επικοινωνιακής διάδρασης με τους καταναλωτές, την αγορά, τους ασφαλισμένους, τους συνεργάτες και το ανθρώπινο δυναμικό μας. Με σύγχρονα μέσα και εργαλεία και την εμπειρία του Publicis Groupe, αναμένουμε η νέα μας συνεργασία να προσδώσει προστιθέμενη αξία στην προσπάθειά μας αυτή.»
Από την πλευρά του, ο CEO του Publicis Groupe Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Αντώνης Πασσάς, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη, η ανάληψη από το Publicis Groupe του συνόλου της επικοινωνίας ενός τόσο σημαντικού οργανισμού, όπως η Εθνική Ασφαλιστική. Η Εθνική Ασφαλιστική είναι απόλυτα συνυφασμένη με την ασφαλιστική ιστορία της Ελλάδας και είμαστε πεπεισμένοι πως αυτή η συνεργασία θα μπορέσει να συνδιαμορφώσει τη νέα εικόνα της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης