Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

EY: Στις 13 Μαρτίου η τελετή ανάδειξης του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2023

tags :
EY: Στις 13 Μαρτίου η τελετή ανάδειξης του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2023
O νικητής ή η νικήτρια του τίτλου του Έλληνα "Επιχειρηματία της Χρονιάς" 2023, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό EY World Entrepreneur Of The Year™
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανάδειξη του Έλληνα "Επιχειρηματία της Χρονιάς" 2023.
Οι επιχειρηματίες που διακρίθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες του διαγωνισμού της EY, θα βραβευθούν και θα διεκδικήσουν τον τίτλο, Έλληνας ""Επιχειρηματίας της Χρονιάς"" 2023, σε επίσημη Τελετή Απονομής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Οι νικητές στις επιμέρους κατηγορίες του διαγωνισμού Έλληνας ""Επιχειρηματίας της Χρονιάς"" 2023, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο, είναι:
- Βραβείο Επιχειρηματικής Ανθεκτικότητας – Μαίρη Χατζάκου, Πρόεδρος, ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.
- Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας – Κρίστιαν Χατζημηνάς, Ιδρυτής & CEO, THEON GROUP – Ιδρυτής, EFA GROUP
- Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας – Ευτύχιος Βασιλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ
- Πρωτοπόρος Επιχειρηματίας – Γιώργος Τσαρούχας, CEO & Co-Founder, DIALECTICA
Επισημαίνεται ότι, οι τέσσερις νικητές των επιμέρους κατηγοριών επελέγησαν από την ανεξάρτητη εννεαμελή Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού, υπό την προεδρία του κ. Βασίλειου Κάτσου, Προέδρου και Συνιδρυτή της VNK Capital και Έλληνα ""Επιχειρηματία της Χρονιάς"" 2008. Στην Κριτική Επιτροπή συμμετέχουν οι κ.κ. Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, και Πρωτοπόρος Επιχειρηματίας 2021, Γιώργος Δουκίδης – Καθηγητής Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου – Πρόεδρος, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Πρόεδρος, Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Μαρίνα Μαυρομμάτη – Διευθύνουσα Σύμβουλος, Printec Group, Γιώτα Παπαρίδου – Πρόεδρος Δ.Σ., Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), Γιώργος Στάσσης – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΗ Α.Ε., Βασίλειος Φουρλής – Πρόεδρος, Fourlis Α.Ε. Συμμετοχών, Πρόεδρος, Trade Estates AEEAΠ, και Βασίλειος Ψάλτης – Διευθύνων Σύμβουλος, Alpha Bank.
Ενδεικτικά της δυναμικής που έχει αποκτήσει ο θεσμός του Έλληνα ""Επιχειρηματία της Χρονιάς"", είναι τα στατιστικά στοιχεία του φετινού διαγωνισμού. Το σύνολο των επιχειρηματιών που συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό, εκπροσωπούν επιχειρήσεις με συνολικά έσοδα περίπου 5 δισ. ευρώ, και απασχολούν περισσότερους από 22.600 εργαζόμενους, αυξάνοντας την περίοδο 2018-2023 τον κύκλο εργασιών τους κατά 52% και τις θέσεις εργασίας κατά 54%.
O νικητής ή η νικήτρια του τίτλου του Έλληνα "Επιχειρηματία της Χρονιάς" 2023, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό EY World Entrepreneur Of The Year™, που θα πραγματοποιηθεί στο Μόντε Κάρλο, τον Ιούνιο του 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης