Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στο χαρτοφυλάκιο της Hilton δύο ξενοδοχειακές μονάδες της Brown

Στο χαρτοφυλάκιο της Hilton δύο ξενοδοχειακές μονάδες της Brown
Σχέδια της Brown Hotels για να αναλάβει την διαχείριση του ξενοδοχείου Πεντελικόν στην Κηφισιά
Την συνεργασία της με την Hilton ανακοίνωσε η ισραηλινή αλυσίδα μεγάλων ξενοδοχείων Brown Hotels.
Οι δύο μεγάλοι ξενοδόχοι ποντάρουν στον ελληνικό τουρισμό, με την Brown Hotels που διαθέτει ήδη 13 ξενοδοχεία στην Ελλάδα να κάνει σχέδια για να αναλάβει την διαχείριση του ξενοδοχείου Πεντελικόν.
Οι δύο ξενοδοχειακές μονάδες πέντε αστέρων της Brown Hotels, τα resorts Isla Brown Corinthia δυναμικότητας 166 δωματίων στην παραθαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων και το Isla Brown Chania δυναμικότητας 148 δωματίων στην Κρήτη εντάσσονται από το Πάσχα στην Curio Collection της Hilton, ενός χαρτοφυλακίου το οποίο περιέχει πάνω από 140 ξενοδοχείο στον κόσμο.

Επτά ξενοδοχειακές μονάδες υπό την ίδια μπράντα στην Ελλάδα

Με την ολοκλήρωση της ένταξης  ένταξη των δύο ξενοδοχείων της Brown Hotels, στο χαρτοφυλάκιο του Curio Collection της Hilton περιλαμβάνονται συνολικά επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα που βρίσκονται στην Κρήτη, την Ρόδο και την Σαντορίνη. Εκτός των δύο προαναφερθέντων μονάδων το χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνει τις μονάδες: Sea Breeze Santorini Beach Resort, Curio Collection by Hilton, The Royal Senses Resort & Spa Crete, Curio Collection by Hilton, Domes Aulus Elounda, Curio Collection by Hilton, Numo Ierapetra Beach Resort Crete, Curio Collection by Hilton, Lindian Village Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton.

Το ιστορικό Χανικιάν

Σημειώνεται το ξενοδοχείο που ανακαινίστηκε και σήμερα ονομάζεται Isla Brown Corinthia, ανακαινίστηκε πάνω στο ιστορικό ξενοδοχείο Χανικιάν η οικοδόμηση του οποίου ξεκίνησε την δεκαετία του 1970.

Ελενα Ερμείδου
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης