Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ideal: Στις 23/4 η οικονομική έκθεση 2023, 23/5 τα αποτελέσματα α' τριμήνου 2024

tags :
Ideal: Στις 23/4 η οικονομική έκθεση 2023, 23/5 τα αποτελέσματα α' τριμήνου 2024
Οικονομικό Ημερολόγιο 2024
Σχετικά Άρθρα
Η εταιρεία «IDEAL HOLDINGS A.E.» (εφεξής η «Εταιρεία»), στο πλαίσιο της έγκυρης πληροφόρησης του επενδυτικού κοινού και των μετόχων της ειδικότερα, σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 και 4.1.13.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2024.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας προτίθεται να εισηγηθεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων την επιστροφή κεφαλαίου, μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση από το λογαριασμό «Διαφορά υπέρ το Άρτιο», την ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και την επιστροφή του κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους. Το ύψος του ποσού της επιστροφής κεφαλαίου που θα εισηγηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο θα οριστεί με νεότερη απόφασή του και θα ανακοινωθεί από την Εταιρεία.
Τα παραπάνω υπόκεινται στην έγκριση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα συγκληθεί την 6η Ιουνίου 2024.
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις παραπάνω ημερομηνίες, αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος.
Επισημαίνεται, ότι τα οικονομικά αποτελέσματα θα ανακοινώνονται πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.idealholdings.gr) και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.athexgroup.gr) και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιείται ενημέρωση των οικονομικών αναλυτών και δημοσιοποίηση της εταιρικής παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων.
Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-01-15_190258.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης