Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Epsilon: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση Κλάδου Retail & Fuel της SingularLogic

Epsilon: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση Κλάδου Retail & Fuel της SingularLogic
H Epsilon SingularLogic Α.Ε., ολοκλήρωσε την απόκτηση από την εταιρία SingularLogic A.E., θυγατρική του Ομίλου SPACE HELLAS, του συνόλου της δραστηριότητας του κλάδου integration, πωλήσεων και customer support software Retail & Fuel
O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει, ότι η θυγατρική του εταιρία Epsilon SingularLogic Α.Ε., ολοκλήρωσε την απόκτηση από την εταιρία SingularLogic A.E., θυγατρική του Ομίλου SPACE HELLAS, του συνόλου της δραστηριότητας του κλάδου integration, πωλήσεων και customer support software Retail & Fuel που απευθύνεται στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου καθώς και των πρατηρίων υγρών καυσίμων.
Πιο συγκεκριμένα, στις 22.12.2023 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 3949731, η με αριθμό 1007/22.12.2023 απόφαση της Υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ. του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΑΔΑ: 6ΡΔΣ469ΗΡΘΒΘΨ), με την οποία εγκρίθηκε η διάσπαση με απόσχιση του κλάδου παροχής υπηρεσιών και πωλήσεων ολοκληρωμένων συστημάτων σε επιχειρήσεις λιανικής και καυσίμων (στο εξής «Κλάδος Retail & Fuel») της «SINGULARLOGIC ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» με το διακριτικό τίτλο «SINGULARLOGIC A.E.», θυγατρικής της «SPACE HELLAS», και η εισφορά του στην «EPSILON SINGULARLOGIC A.E.» με αριθμό ΓΕ.ΜΗ. 157876205000, θυγατρικής της εταιρείας «EPSILON NET A.E.», έναντι της έκδοσης νέων μετοχών της «EPSILON SINGULARLOGIC A.E.» στην «SINGULARLOGIC A.E.», σύμφωνα με τις εφαρμοστέες διατάξεις του Ν. 4601/2019 και του Ν. 4172/2013.
Με την έγκριση της διάσπασης με απόσχιση του κλάδου Retail & Fuel επήλθαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

απόσχιση του Κλάδου Retail & Fuel της εταιρίας SingularLogic A.E. με ημερομηνία ισολογισμού απόσχισης την 31.10.2023 και εισφορά του στην επωφελούμενη Epsilon SingularLogic A.E. η οποία υποκαθίσταται ως καθολική διάδοχος στο σύνολο της μεταβιβαζόμενης περιουσίας, όπως αυτή αποτυπώνεται στη λογιστική κατάσταση του Κλάδου Retail & Fuel (κατά την 31.10.2023) και διαμορφώθηκε μέχρι την ημέρα της ολοκλήρωσης της απόσχισης.

αύξηση κεφαλαίου στην εταιρία Epsilon SingularLogic Α.Ε. με έκδοση νέων μετοχών προς όφελος της εισφέρουσας τον κλάδο Retail & Fuel εταιρίας SingularLogic A.E.

Τέλος, την ίδια ημερομηνία 22.12.2023, ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των ως άνω νέων μετοχών της Epsilon SingularLogic Α.Ε. από την εταιρία SingularLogic A.E. στην EPSILON NET A.E. έναντι του συμφωνημένου τιμήματος ύψους € 3.000.000 το οποίο καταβλήθηκε ολοσχερώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης