Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Business Banking για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από την Εθνική Τράπεζα

Business Banking για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από την Εθνική Τράπεζα
Έμπρακτη στήριξη στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα
Σε μια περίοδο όπου η ελληνική οικονομία πασχίζει να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της και να κερδίσει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων ετών, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) καλούνται να διαδραματίσουν κομβικό ρόλο. Αρωγός τους σε αυτή τη διαδρομή είναι η Εθνική Τράπεζα, που αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη της σε αυτό τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Θέτοντας στο επίκεντρο τις ΜμΕ η Εθνική Τράπεζα πραγματοποίησε, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της για την ανάπτυξη και βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους, μία σειρά επισκέψεων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών τους, τεχνογνωσία, ευελιξία και άριστη εξυπηρέτηση, η Εθνική Τράπεζα στηρίζει τα επενδυτικά σχέδια των επιχειρηματικών πελατών της, μέσω χρηματοδοτήσεων και συμβουλευτικής καθοδήγησης για την υλοποίηση έργων πράσινης ανάπτυξης, ψηφιακού μετασχηματισμού, καινοτομίας και εξωστρέφειας, προετοιμάζοντας έτσι την επόμενη ημέρα των επιχειρήσεων.

Αξιοποίηση ευκαιριών

Η αξιοποίηση των σημαντικών ευκαιριών και κονδυλίων που προσφέρονται μέσα από τα αναπτυξιακά εγγυοδοτικά και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, τέθηκε στο επίκεντρο των εκδηλώσεων και των συναντήσεων με πελάτες που το Business Banking της Εθνικής Τράπεζας πραγματοποίησε το 2023, μέσα από ένα σημαντικό «ταξίδι»: Θεσσαλονίκη 20/2, Ναύπλιο 3/5, Αθήνα 8/6, Ιωάννινα 5/7, Πάτρα 1/11, Καβάλα 6/12.
Στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, μέσα από αυτή την περιοδεία ευρείας κλίμακας, βρέθηκαν δίπλα στους επιχειρηματίες, άκουσαν τις ανάγκες τους και τα σχέδιά τους, ενώ παράλληλα παρουσίασαν τις αναπτυξιακές προοπτικές κάθε περιφέρειας, αλλά και τα ανταγωνιστικά και καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και εργαλεία που προσφέρει η Τράπεζα για να καλύψει το σύνολο των επιχειρηματικών αναγκών των πελατών της συμπεριλαμβανομένων του Trade Finance, Leasing & Factoring.
Η Εθνική Τράπεζα, όμως, δεν σταματά εδώ. Θα συνεχίσει αυτό το ταξίδι και το 2024, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.
Business Banking για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Γιατί… στην Εθνική Τράπεζα, Επιχείρηση και Τράπεζα πάνε μαζί.

Περισσότερα στο www.nbg.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης