Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Alpha Trust Συμμετοχών: Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο ο Ιωσήφ Παπαδογιάννης

Alpha Trust Συμμετοχών: Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο ο Ιωσήφ Παπαδογιάννης
Αναλαμβάνει θέση Αντιπροέδρου στη θυγατρική «Alpha Trust Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων»
Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Trust Συμμετοχών υπέβαλε ο Ιωσήφ Παπαδογιάννης, προκειμένου να μετακινηθεί στη θέση του Αντιπροέδρου της θυγατρικής «ALPHA TRUST Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων».
Ειδικότερα:
«Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ALPHA TRUST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας στις 20 Δεκεμβρίου 2023, ο κ. Ιωσήφ Παπαδογιάννης, εκτελεστικό μέλος αυτού, υπέβαλε την παραίτησή του από την ανωτέρω θέση προκειμένου να αναλάβει ρόλο Αντιπροέδρου – εκτελεστικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της κατά 100% θυγατρικής εταιρείας «ALPHA TRUST Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων».
Η παραίτησή του ισχύει από την 20η Δεκεμβρίου 2023. Κατόπιν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Φαίδων Θεόδωρος Ταμβακάκης - Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, εκτελεστικός

David Phillip Gibbs - Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, μη εκτελεστικός

Χριστόδουλος Αίσωπος - Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικός

Στέφανος Καραϊσκάκης - Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό

Αγγελική Χατζηδάκη - Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, μη εκτελεστικό

Αγνή Λεβή - Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης