Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Προοδευτική ΑΤΕ: Nέα επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου η Ευγενία Καλαϊτζή

Προοδευτική ΑΤΕ: Nέα επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου η Ευγενία Καλαϊτζή
Σε αντικατάσταση του κου Ιωάννη Λάζαρου
Η Ευγενία Καλαϊτζή θα αντικαταστήσει τον Ιωάννη Λαζάρου στη θέση της επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Προοδευτικής ΑΤΕ.
Ειδικότερα:
«Η Εταιρεία ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ ενημερώνει, την από 24.11.2023 απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας μας για το Διορισμό Νέου Εσωτερικού Ελεγκτή , που απαιτείται σύμφωνα με το N 4706/2020 , προκειμένου η εταιρεία ΙΙΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ να είναι απολύτως σύννομος με το κανονιστικό πλαίσιο του ως άνω Νόμου και τις ισχύουσες οδηγίες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Η ως άνω απόφαση ελήφθη κατόπιν της από 24.11.2023 Εισήγηση της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας.
Ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου (εφ' εξής «M.E.E.») της Εταιρείας, αναλαμβάνει η κα Ευγενία Καλαϊτζή του Στυλιανού, Οικονομολόγος, κάτοικος Αττικής, με Α.Φ.Μ. 112999692, σύμφωνα με τα άρθρα 15 και 16 του Ν.4706/2020 και κάθε άλλη συναφή διάταξη, εις αντικατάσταση του κου Ιωάννη Λάζαρου του Αποστόλου δυνάμει της από 23 Νοεμβρίου σύμβαση λύσης αυτής.
Ως η Επικεφαλής της M.E.E θα παρέχει εγγράφως οποιαδήποτε πληροφορία ζητηθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, θα συνεργάζεται με αυτήν και θα διευκολύνει με κάθε δυνατό τρόπο το έργο της παρακολούθησης, του ελέγχου και της εποπτείας από αυτήν.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης