Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intracom: Συγκροτήθηκε η νέα επιτροπή ελέγχου μετά την παραίτηση του Κωνσταντίνου Κόκκαλη

Intracom: Συγκροτήθηκε η νέα επιτροπή ελέγχου μετά την παραίτηση του Κωνσταντίνου Κόκκαλη
Πρόεδρός της ο κ. Ιωάννης Τσούμας
Συγκροτήθηκε η νέα επιτροπή ελέγχου της Intracom κατόπιν της παραίτησης του Κωνσταντίνου Σ. Κόκκαλη από το όργανο.
Ειδικότερα:
«Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και διακριτικό τίτλο «INTRACOM HOLDINGS» (εφεξής η «εταιρεία»), ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια των αποφάσεων της από 13.12.2023 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της και την εκλογή νέας τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας απαρτιζόμενης από τον κ. Ι. Τσούμα και τις κες Αδ. Λάζαρη και Δ. Ξηρόκωστα, Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Επιτροπή Ελέγχου κατά τη συνεδρίασή της την 13η Δεκεμβρίου 2023, όρισε ως Πρόεδρό της τον κ. Ιωάννη Κ. Τσούμα και συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Ιωάννης Κ. Τσούμας, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου
Αδαμαντίνη Κ. Λάζαρη, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου
Διονυσία Δ. Ξηρόκωστα, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου
Η θητεία της νέας Επιτροπής Ελέγχου θα είναι ίσης διάρκειας με τη θητεία του ισχύοντος Διοικητικού Συμβουλίου, δηλ. μέχρι 20.12.2026, δυνάμενη να παραταθεί μετά τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης.

Τα ως άνω Μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας ικανοποιούν πλήρως τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις της παρ. 1 του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017, ως ισχύει, καθώς και τα κριτήρια ανεξαρτησίας των παρ. 1 και 2 του άρθρου 9 του Ν. 4706/2020.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης