Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Prodea: Κάτω του 10% της αξίας του χαρτοφυλακίου ακινήτων το τίμημα για τη Mediterranean Hospitality Venture

tags :
Prodea: Κάτω του 10% της αξίας του χαρτοφυλακίου ακινήτων το τίμημα για τη Mediterranean Hospitality Venture
Με την ολοκλήρωση της Συναλλαγής το ποσοστό των επενδύσεων του Ομίλου της Εταιρείας σε ακίνητα του ξενοδοχειακού κλάδου εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί σε 19% από 10% την 30.09.2023
Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (αρ. Πρωτ. 3083/ 12.12.2023) σε συνέχεια ανακοίνωσης της εταιρείας μας που δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα μας και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών την 11.12.2023 σχετικά με τις επιχειρηματικές εξελίξεις στην εταιρεία και ειδικότερα στην απόκτηση ποσοστού 55% στην εταιρεία Mediterranean Hospitality Venture PLC (η «Συναλλαγή») και με αναφορά σε δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, η «Προντέα Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία» (η Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

1. Προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της Συναλλαγής αποτελεί η λήψη έγκρισης από την Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού της Κύπρου.
2. Με τη λήψη της ως άνω έγκρισης θα ανακοινωθεί στο επενδυτικό κοινό το συμπεφωνημένο και προς εξόφληση τίμημα, το οποίο, σημειωτέον, είναι κατώτερο του 10% της αξίας των υπό διαχείριση επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία του Ομίλου της Εταιρείας κατά την 30.09.2023.
3. Με την ολοκλήρωση της Συναλλαγής το ποσοστό των επενδύσεων του Ομίλου της Εταιρείας σε ακίνητα του ξενοδοχειακού κλάδου εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί σε 19% από 10% την 30.09.2023

Η Εταιρεία δεσμεύεται να ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για όλες τις σημαντικές εξελίξεις που αφορούν στην Εταιρεία και τον Όμιλό της σχετικά με την ως άνω απόκτηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης