Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Trade Estates: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Smart Park - Στα 95,8 εκατ. ευρώ το ύψος του deal

Trade Estates: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Smart Park - Στα 95,8 εκατ. ευρώ το ύψος του deal
Στην Trade Estates περνάει το Smart Park μέσω της εξαγοράς της «Γυαλού»
Την ολοκλήρωση της συναλλαγής αγοράς της «ΓΥΑΛΟΥ ΜΑΕ», ιδιοκτήτριας του εμπορικού πάρκου Smart Park, ανακοίνωσε η Trade Estates.
Όπως σημειώνει στην επίσημη ανακοίνωση:
«Η «TRADE ESTATES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» σε συνέχεια της από 10.10.2023 ανακοίνωσης ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι προχώρησε στην ολοκλήρωση της συναλλαγής που αφορά στην αγορά του 100% των μετοχών της εταιρείας «ΓΥΑΛΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ» (δ.τ. «ΓΥΑΛΟΥ Μ.Α.Ε.»), ιδιοκτήτριας και διαχειρίστριας του εμπορικού πάρκου SMART PARK στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας. Η συμφωνημένη αξία του SMART PARK για την συναλλαγή ανήλθε στα €110 εκ. (on a debt free-cash free basis). H αξία απόκτησης των μετοχών της ΓΥΑΛΟΥ Μ.Α.Ε. ανήλθε σε €95,8 εκατ.
Η ανωτέρω ενημέρωση γίνεται σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών.»
Με τη σειρά της, η REDS που επιβεβαίωσε το deal, ανακοίνωσε:
«Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρεία»), σε συνέχεια της από 10.10.2023 ανακοίνωσής της, ενημερώνει τον επενδυτικό κοινό ότι την 30.11.2023 ολοκληρώθηκε η πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας ΓΥΑΛΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (εφεξής
«ΓΥΑΛΟΥ»), ιδιοκτήτριας και διαχειρίστριας του εμπορικού πάρκου SMART PARK, προς την εταιρεία TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ. Τo τίμημα της συναλλαγής ανήλθε σε €95,8 εκατ. Η ανωτέρω ενημέρωση γίνεται σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης