Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΑΔΜΗΕ: Στις 20 Δεκεμβρίου η διεξαγωγή της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

ΑΔΜΗΕ: Στις 20 Δεκεμβρίου η διεξαγωγή της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
Η εκλογή νέου ΔΣ στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης
Τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 20 Δεκεμβρίου αποφάσισε το ΔΣ του ΑΔΜΗΕ, με βασικό ζήτημα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ειδικότερα:
«Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό και μετά την με αριθμό 99/29-11-2023 σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.», εφεξής χάριν συντομίας «Η Εταιρεία», καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 20η Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, η οποία θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου με συμμετοχή των Μετόχων από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία αυτών στον τόπο διεξαγωγής της, σύμφωνα με το άρθρο 125 του Ν. 4548/2018 και το άρθρο 8 του Καταστατικού της Εταιρείας, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τριετή (3ετή) θητεία και ορισμός ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών αυτού κατ’ άρθρο 5§2 του Ν. 4706/2020.
2. Καθορισμός του είδους Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, της θητείας, του αριθμού και των ιδιοτήτων των μελών της, κατά το άρθρο 44 του ν. 4449/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
3. Ανακοινώσεις.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης