Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Άγρια δικαστική διαμάχη με εμφύλιο των αδελφών στα «Μάρμαρα Παυλίδη»

Άγρια δικαστική διαμάχη με εμφύλιο των αδελφών στα «Μάρμαρα Παυλίδη»
H αλήθεια μοιάζει με τον κιννάβαρι, όσο και να προσπαθεί κάποιος να την καλύψει, αυτή πάντοτε θα βρίσκει το δρόμο προς το φως, αναφέρουν τα αδέλφια Παυλίδη
Τον αδελφό τους Χριστόφορο, ιδιοκτήτη επίσης της οινοποιίας Κτήμα Παυλίδη, κατηγορούν τα αδέλφια Κυριάκος και Χριστίνα Παυλίδη, αναφέροντας πως εκτέλεσε ένα οργανωμένο σχέδιο για να τους πετάξει έξω και να πάρει υπό τον έλεγχό του την οικογενειακή επιχείρηση Παυλίδης Α.Ε. Μάρμαρα & Γρανίτες.
Υπολογίζουν δε την οικονομική ζημιά που υπέστησαν από τις μεθοδεύσεις του αδελφού τους σε πάνω από 200 εκατ. ευρώ.
Ειδικότερα, σε επιστολή τους που έστειλαν στο Bankingnews, αναφέρουν:
Πριν από τρεις μήνες, ο «αγαπημένος» μας αδερφός Χριστόφορος Παυλίδης, με τις δηλώσεις του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, έθεσε τον εαυτό του και την εταιρεία «Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες Α.Ε.» και ήδη «Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες Μον. Α.Ε.», στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος και δη της ερευνητικής δημοσιογραφίας, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το δόλιο σχέδιο που εξύφανε εις βάρος μας και σε βάρος της μνήμης και του έργου του ιδρυτή της εταιρείας, Ευκλείδη Παυλίδη.
Ήδη σήμερα, ο Χριστόφορος Παυλίδης ευρίσκεται έμπροσθεν των συνεπειών των πράξεων του.
Συνέπειες τις οποίες αντιμετωπίζει με πανικό, ύβρεις και απειλές.
Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στα όργανα της οποίας έχουμε αποταθεί, διατηρούμε την πεποίθηση ότι αυτή θα πράξει τα δέοντα.
Άλλωστε η αλήθεια μοιάζει με τον κιννάβαρι, όσο και να προσπαθεί κάποιος να την καλύψει, αυτή πάντοτε θα βρίσκει το δρόμο προς το φως».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης