Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Praktiker Hellas: Ανακοινώνει το νέο σχήμα της διοικητικής της ομάδας

Praktiker Hellas: Ανακοινώνει το νέο σχήμα της διοικητικής της ομάδας
Καθήκοντα Commercial Director για την Praktiker Hellas αναλαμβάνει ο Χρήστος Λαμπρόπουλος, μέχρι σήμερα Sales Director και επικεφαλής του τμήματος Logistics

Η Praktiker Hellas, με ξεχωριστή μνεία, αποχαιρετά τον έως σήμερα Commercial Director κ. Δημήτρη Μάγκο, ευχαριστώντας τον για την 10ετή πορεία και πολύτιμη προσφορά του στην εταιρεία, ενώ του εύχεται καλή επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό βήμα.
Καθήκοντα Commercial Director για την Praktiker Hellas αναλαμβάνει ο Χρήστος Λαμπρόπουλος, μέχρι σήμερα Sales Director και επικεφαλής του τμήματος Logistics. Ο Χρήστος Λαμπρόπουλος έχει ήδη καταγράψει μακρά και επιτυχημένη πορεία στην αγορά του λιανικού εμπορίου ενώ κατέχει ήδη ουσιαστικό ρόλο στη διαδικασία μετασχηματισμού της Praktiker. Παράλληλα, η μεγάλη εμπειρία του σε εμπορικά projects θα προωθήσει περαιτέρω τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρίας.   
Συγχρόνως, ο κ. Γιάννης Σέρβος, μέχρι σήμερα Ηead of Sales Operations & E- Commerce, παίρνει την σκυτάλη από τον κ. Λαμπρόπουλο και αναλαμβάνει Sales Director και γίνεται μέλος της Διοικητικής Ομάδας της Praktiker Hellas. O κ.Γιάννης Σέρβος έχει συμμετάσχει σημαντικά στην έως σήμερα επιχειρηματική επιτυχία της Praktiker ενώ με τη νέα θέση θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη και μέσα από τα καταστήματα της εταιρίας. 
Η Praktiker Hellas συγχαίρει τους κυρίους Χρήστο Λαμπρόπουλο και Γιάννη Σέρβο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης