Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διαψεύδει τα περί πώλησης της Άκτωρ Παραχωρήσεις ο Ελλάκτωρ

Διαψεύδει τα περί πώλησης της Άκτωρ Παραχωρήσεις ο Ελλάκτωρ
Στο πλαίσιο της πρόσφατης ολοκλήρωσης της πώλησης της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, ο Όμιλος ενίσχυσε σημαντικά τη ρευστότητά του με ταμειακά διαθέσιμα και ισοδύναμα που υπερβαίνουν τα 570 εκ. ευρώ σε ενοποιημένη βάση
Σε διάψευση των δημοσιευμάτων ότι σχεδιάζει την πώληση της θυγατρικής Άκτωρ Παραχωρήσεις προχώρησε ο Ελλάκτωρ.
Όπως αναφέρει η ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ αποτελεί την μεγαλύτερη θυγατρική εταιρεία της ΕΛΛΑΚΤΩΡ με εκτιμώμενες συνολικές ταμειακές ροές, άνω του 1 δισ. ευρώ, από τις υφιστάμενες Παραχωρήσεις κατά τη συμβατική τους διάρκεια.
Ταυτόχρονα, έχει προεπιλεγεί ή βρίσκεται σε διαδικασία ανταγωνιστικού διαλόγου, αυτόνομα ή κοινοπρακτικά, σε έργα ΣΔΙΤ προϋπολογισμού άνω των 3,8 δισ. ευρώ και σε έργα Παραχωρήσεων προϋπολογισμού 2,5 δισ. ευρώ.
‘Οπως ανακοινώθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 2023, στο πλαίσιο της πρόσφατης ολοκλήρωσης της πώλησης της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, ο Όμιλος ενίσχυσε σημαντικά τη ρευστότητά του με ταμειακά διαθέσιμα και ισοδύναμα που υπερβαίνουν τα 570 εκ. ευρώ σε ενοποιημένη βάση.
Ο Όμιλος θα προχωρήσει, απρόσκοπτα, στην υλοποίηση του επενδυτικού του σχεδίου σε δραστηριότητες με μακροπρόθεσμες και προβλέψιμες αποδόσεις, τις Παραχωρήσεις και τα έργα ΣΔΙΤ / τη Διαχείριση Απορριμμάτων και την Ανάπτυξη – Διαχείριση ακινήτων, καταλήγει ο Ελλάκτωρ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης