Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΚΤΕΡ: Νέες συμβάσεις έργων με το υπουργείο Υγείας

tags :
ΕΚΤΕΡ: Νέες συμβάσεις έργων με το υπουργείο Υγείας
Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο ανέρχεται στο ποσό 107,3 εκατ. ευρώ
Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι στις 30.10.2023 υπέγραψε με το Υπουργείο Υγείας, Διοίκηση 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, τις παρακάτω συμβάσεις έργων:
α) την εκπόνηση μελέτης και υλοποίηση του έργου ‘‘ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ”. Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπή ποσό των 13.004.822,33€ πλέον Φ.Π.Α., ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους είκοσι πέντε (25) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης,
β) την εκπόνηση μελέτης και υλοποίηση του έργου ‘‘ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ”. Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο ποσό των 4.193.134,28€ πλέον Φ.Π.Α, ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Μετά την υπογραφή των παραπάνω συμβάσεων το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημόσιων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 107,3 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης