Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διαψεύδει η Τέρνα Ενεργειακή τα περί αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

Διαψεύδει η Τέρνα Ενεργειακή τα περί αύξησης μετοχικού κεφαλαίου
Καλούμε τους χιλιάδες μετόχους μας και την επενδυτική κοινότητα να μην δίνουν σημασία σε όσα ψεύδη διακινούνται, αναφέρει η ανακοίνωση της Τέρνα Ενεργειακής
Κατηγορηματικά διαψεύδει η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ "τα νέα ευφάνταστα σενάρια", όπως τα χαρακτηρίζει, που επιχειρούν κάποιοι να διακινήσουν περί δήθεν πρόθεσης υλοποίησης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Προφανώς η Τέρνα Ενεργειακή αναφέρεται στις πληροφορίες του Bankingnews.gr για τα επόμενα βήματα του ομίλου (δείτε εδώ).
Όπως αναφέρει η διοίκηση, "αναγκαζόμαστε - σε συνέχεια και της πρόσφατης ανακοίνωσης της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου 2023 - να σημειώσουμε ότι μια συγκεκριμένη «ενημερωτική» ιστοσελίδα επιχειρεί διαρκώς - για λόγους που και ο πλέον αδαής μπορεί να αντιληφθεί - να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσει το επενδυτικό κοινό, διακινώντας σχεδόν καθημερινά ανυπόστατες φήμες κι ανύπαρκτες «ειδήσεις».
Καλούμε τους χιλιάδες μετόχους μας και την επενδυτική κοινότητα να μην δίνουν σημασία σε όσα ψεύδη διακινούνται.
Καλούμε, επίσης, τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους για την προστασία του επενδυτικού κοινού.
Οι εταιρείες του Ομίλου μας, όπως συστηματικά κι αταλάντευτα κάνουν χρόνια τώρα, θα συνεχίσουν να ενημερώνουν αξιόπιστα κι υπεύθυνα το επενδυτικό κοινό και θα πράξουν τα δέοντα για την προστασία των χιλιάδων μετόχων μας και των 7.000 εργαζομένων μας", καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης