Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΔΕΗ: Συμμετέχουμε στη διαδικασία πώλησης της Κωτσόβολος - Currys: Αρκετοί οι πιθανοί αγοραστές

ΔΕΗ: Συμμετέχουμε στη διαδικασία πώλησης της Κωτσόβολος - Currys: Αρκετοί οι πιθανοί αγοραστές
Η διαδικασία για την πώληση της Κωτσόβολος βρίσκεται στη φάση κατάθεσης προσφορών
Σχετικά Άρθρα
Την κατάθεση προσφοράς για την εξαγορά της Κωτσόβολος ανακοίνωσε η ΔΕΗ, μετά την Quest.
«Η ΔΕΗ Α.Ε. (“ΔΕΗ”), σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα περί κατάθεσης προσφοράς από τη ΔΕΗ για την εξαγορά της "Κωτσόβολος", ανακοινώνει ότι συμμετέχει στη διαδικασία πώλησης της εν λόγω εταιρείας, η οποία βρίσκεται στη φάση της κατάθεσης προσφορών, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού.
Η ΔΕΗ θα ενημερώσει την επενδυτική κοινότητα σε περίπτωση που εισέλθει σε δεσμευτική συμφωνία για την εν λόγω συναλλαγή» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Currys: Αρκετοί οι πιθανοί αγοραστές της Κωτσόβολος

Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση για την πώληση της Κωτσόβολος εξέδωσε και η μητρική της, Currys, επισημαίνοντας ότι έχει λάβει αρκετές μη δεσμευτικές προσφορές, που είναι υπό αξιολόγηση.
Η εταιρεία λιανικής πώλησης τεχνολογικών προϊόντων ανακοίνωσε ότι το ενδιαφέρον εκδηλώνεται αφού ο όμιλος ξεκίνησε μια στρατηγική επισκόπηση για να αξιολογήσει τις επιλογές του σε σχέση με την Κωτσόβολος.
«Η στρατηγική επανεξέταση παραμένει σε εξέλιξη και η Currys θα παράσχει περαιτέρω ενημέρωση όταν κριθεί σκόπιμο. Σε αυτό το στάδιο δεν μπορεί να υπάρξει βεβαιότητα ως προς την έκβαση της επανεξέτασης» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Currys.

Ενδιαφέρον και από Quest

Εν τω μεταξύ, έχει προηγηθεί σχετική ανακοίνωση της Quest, όπου επιβεβαίωσε την κατάθεση τελικής προσφορα΄ς στη διαδικασία πώλησης της Κωτσόβολος.
Όπως σημείωνε χθες, στην ανακοίνωσή της, η Quest «συμμετέχει στη διαδικασία της Κωτσόβολος, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται στην τρέχουσα φάση η κατάθεση τελικών προσφορών. Η εταιρεία στο πλαίσιο αυτό προέβη σε κατάθεση τελικής προσφοράς, ωστόσο, δεδομένου ότι η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, δεν είναι βέβαιο ότι η εν λόγω διαδικασία θα οδηγήσει σε οριστική συμφωνία με την εταιρεία. Η εταιρεία θα προβεί, σύμφωνα με τον νόμο, αμελλητί, στις απαιτούμενες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συναφθεί οιαδήποτε συμφωνία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης