Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΥΑΘ: Συγκρότηση σε σώμα της Επιτροπής Ελέγχου του Δ.Σ.

tags :
ΕΥΑΘ: Συγκρότηση σε σώμα της Επιτροπής Ελέγχου του Δ.Σ.
Ανακοίνωση 
Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 μ.μ., στα γραφεία της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΕΥΑΘ Α.Ε., στο εξής «Εταιρεία») επί της οδού Τσιμισκή 91, συνήλθαν σε συνεδρίαση τα Μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, όπως αυτά ορίσθηκαν με τις υπ’ αριθ. 388/2023 & 416/2023 Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, κατόπιν της από 4.9.2023 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της (θέμα 7), ως κάτωθι : 1. Νικόλαος Κλείτου, Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της ΕΥΑΘ Α.Ε. 2. Σοφία Αμμανατίδου, Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της ΕΥΑΘ Α.Ε. 3. Μαρία Πεταλά, Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της ΕΥΑΘ Α.Ε. για να λάβουν απόφαση επί του παρακάτω μοναδικού θέματος ημερησίας διατάξεως: Θέμα : Συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας σε Σώμα Επί του ως άνω θέματος της ημερήσιας διάταξης και μετά από διαλογική συζήτηση και μυστική ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, ομόφωνα ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ η συγκρότηση σε σώμα της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας ως ακολούθως:
1. Νικόλαος Κλείτου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της ΕΥΑΘ ΑΕ), ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου 2. Σοφία Αμμανατίδου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της ΕΥΑΘ ΑΕ), ως Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου 3. Μαρία Πεταλά (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της ΕΥΑΘ ΑΕ), Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου Η θητεία της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας είναι ενός (1) έτους, αρχόμενη την 05.09.2023 και λήγουσα την 04.09.2024, σύμφωνα με τις υπ’ αριθ. 388/2023 & 416/2023 αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Δύο (2) εκ των ως άνω ανεξαρτήτων μελών της Επιτροπής Ελέγχου διαθέτουν επαρκή γνώση στην ελεγκτική/λογιστική και συγκεκριμένα: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ 2 α) Η κ. Σοφία Αμμανατίδου διαθέτει επαρκείς γνώσεις λογιστικής, καθώς κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Α΄ Τάξεως με αρ. μητρώου στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος 365567 και είναι διαχειρίστρια εταιρείας παροχής λογιστικών υπηρεσιών.
β) Ο κ. Νικόλαος Κλείτου έχει αποκτήσει τους επαγγελματικούς τίτλους πιστοποιημένου ορκωτού ελεγκτή ACCA και του ΙΕΣΟΕΛ και είναι ορκωτής ελεγκτής σε αναστολή, με ΑΜ ΕΛΤΕ 2452. Τα ως άνω μέλη παρίστανται υποχρεωτικώς κατά τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Ελέγχου που αφορούν την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων. Μετά τη συζήτηση του θέματος της ημερήσιας διάταξης και μη υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας κήρυξε τη λύση της συνεδρίασης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης