Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τα Public επεκτείνονται με 13 νέα mega καταστήματα - Αναβαθμίζουν πλήρως τα MediaMarkt και εισάγουν τα «Public+home»

Τα Public επεκτείνονται με 13 νέα mega καταστήματα - Αναβαθμίζουν πλήρως τα MediaMarkt και εισάγουν τα «Public+home»

Δημιουργείται ο τέλειος συνδυασμός καταστήματος που προσφέρει τεράστια γκάμα ηλεκτρικών συσκευών για το Σπίτι μαζί με αγαπημένες κατηγορίες τεχνολογίας και ψυχαγωγίας

Τα Public εξελίσσονται μετά την πλήρη απορρόφηση της MediaMarkt και παρουσιάζουν ένα “φρέσκο” retail concept, τα mega καταστήματα “Public + home. Τα νέα καταστήματα και το public.gr ενσωματώνουν την τεχνογνωσία και τις καθημερινές προσφορές της MediaMarkt και αποτελούν τον πιο ολοκληρωμένο συνδυασμό καταστήματος για όλη την οικογένεια. Τα Public + homeσυνδυάζουν ό,τι καλύτερο από τις δύο αγαπημένες μάρκες και προσφέρουν:

  • Μια νέα εμπειρία αγορών και για το Σπίτι σε Ελλάδα και Κύπρο: Συνυπολογίζοντας τον αριθμό των 13 νέων καταστημάτων “Public + home”, τα Public φτάνουν συνολικά τα 30 καταστήματα με μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές σε Ελλάδα και Κύπρο, γεγονός που αντανακλά το όραμα και την αφοσίωση της μάρκας για μια εξειδικευμένη πρόταση και για το Σπίτι.
  • Τεράστια ποικιλία και προσωπική εξυπηρέτηση με εξειδικευμένη ομάδα: Ήδη, στην ομάδα των “Public + home” καταστημάτων έχουν ενταχθεί πλήρως οι 530 εξειδικευμένοι “home experts” της MediaMarkt, που ξεναγούν τους επισκέπτες σε χιλιάδες επιλογές για το Σπίτι, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις με βάσει τον προϋπολογισμό του πελάτη.
  • Καθημερινές Προσφορές και Ευελιξία πληρωμών: Στα καταστήματα “Public + home” και στο Public.gr, οι καταναλωτές βρίσκουν ήδη τις γνωστές ανταγωνιστικές προσφορές των MediaMarkt, μαζί με κορυφαίες υπηρεσίες που θα τους λύσουν τα χέρια, όπως υπηρεσίες πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας ή και χαμηλής μηνιαίας δόσης για μεγάλες συσκευές.
  • Το Pubic.gr μεγαλώνει περισσότερο: το κορυφαίο online κατάστημα λιανεμπορικής αλυσίδας με πάνω από 70 εκ. ετήσιες επισκέψεις ετησίως ενισχύεται απορροφά πλήρως όλη την γκάμα των οικιακών συσκευών για το σπίτι από επώνυμες μάρκες, με συνεχείς προσφορές σε περισσότερα από 300.000 προϊόντα για το Σπίτι, αλλά και με οδηγούς αγοράς που δίνουν συνεχώς πρακτικές λύσεις και συμβουλές.
  • Η αναβάθμιση των 13 νέων καταστημάτων συμπληρώνει την omniretail εμπειρία που προσφέρει το brand Public στους καταναλωτές καθώς οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής ημέρας για το ραντεβού για τις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης μέσω της υπηρεσίας “Flex Delivery”.

Τα “Public + home”, με την υπογραφή των Public και της MediaMarkt είναι εδώ, και φέρνουν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση αγορών στον τομέα των οικιακών συσκευών, τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, που συνδυάζει δύο συναρπαστικούς κόσμους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης