Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κλειστή η έξοδος της Αττικής Οδού από Αεροδρόμιο προς Πειραιά στον κόμβο Μεταμόρφωσης

Κλειστή η έξοδος της Αττικής Οδού από Αεροδρόμιο προς Πειραιά στον κόμβο Μεταμόρφωσης
Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί που κατευθύνονται από Αεροδρόμιο προς Πειραιά, θα εξέρχονται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας προς Λαμία και στην αμέσως επόμενη έξοδο της Εθνικής Οδού (έξοδος προς «Πάρνηθα» στη Λ. Τατοΐου) θα κάνουν αναστροφή και θα επανεισέρχονται στην Εθνική Οδό προς Πειραιά

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 09/09 έως τις 10:00 το πρωί της Κυριακής 10/09 η έξοδος της Αττικής Οδού από Αεροδρόμιο προς Πειραιά στον κόμβο Μεταμόρφωσης (κόμβος 8). 
Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί που κατευθύνονται από Αεροδρόμιο προς Πειραιά, θα εξέρχονται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας προς Λαμία και στην αμέσως επόμενη έξοδο της Εθνικής Οδού (έξοδος προς «Πάρνηθα» στη Λ. Τατοΐου) θα κάνουν αναστροφή και θα επανεισέρχονται στην Εθνική Οδό προς Πειραιά.
Προς διευκόλυνση των οδηγών η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του αυτοκινητόδρομου, θα εγκαταστήσει κατευθυντήρια σήμανση στην παράκαμψη. 
Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic).
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης