Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΛΓΕΚΑ: Νέος CFO και υπεύθυνος σχέσεων με τους επενδυτές ο Σπύρος Καρανάσος

tags :
ΕΛΓΕΚΑ: Νέος CFO και υπεύθυνος σχέσεων με τους επενδυτές ο Σπύρος Καρανάσος
O κ. Σπυρίδων Καρανάσος, αναλαμβάνει από σήμερα και ως Υπεύθυνος Σχέσεων της Εταιρίας με τους Επενδυτές
Tην ανάθεση της οικονομικής διεύθυνσης στον κ. Σπυρίδωνα Καρανάσο και τον ορισμό του ως νέου υπευθύνου σχέσεων της εταιρείας με τους Επενδυτές ανακοίνωσε η ΕΛΓΕΚΑ.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση της εισηγμένης αναφέρεται ότι:
Η «ΕΛΓΕΚΑ Α.E.» γνωστοποιεί, σύμφωνα με την παράγραφο 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χ.Α., όπως ισχύει, και τα οριζόμενα στο άρθρο 2 παρ. 2(ε) της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι από σήμερα Παρασκευή, 01.09.2023, ο κ. Σπυρίδων Καρανάσος αναλαμβάνει ως Οικονομικός Διευθυντής της ΕΛΓΕΚΑ (Chief Financial Officer), θέση την οποία μέχρι χθες κατείχε η κα Χριστίνα Παπανδρέου ως Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ, η οποία αποχώρησε από τον Όμιλο.
Ο νέος Οικονομικός Διευθυντής της ΕΛΓΕΚΑ, κ. Σπυρίδων Καρανάσος, διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις με εξειδίκευση σε χρηματοοικονομικά θέματα. Ο κ. Σπυρίδων Καρανάσος εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας το έτος 2012 ως Financial Planning & Analysis Manager και μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Financial Controller. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στις εταιρίες Efg Eurolife, Intralot Group & Μαΐλλης Group.
Επίσης, ο κ. Σπυρίδων Καρανάσος, αναλαμβάνει από σήμερα και ως Υπεύθυνος Σχέσεων της Εταιρίας με τους Επενδυτές, με σκοπό τη συνεχή κάλυψη των υποχρεώσεών της ΕΛΓΕΚΑ για άμεση και έγκυρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, αρμοδιότητα που από την 24.07.2020 είχε ανατεθεί στην κα Χριστίνα Παπανδρέου, η οποία εκτελούσε τα καθήκοντα αυτά έως και την 31.08.2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης