Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ελληνικό - Lamda Development: Έκδοση οικοδομικής άδειας για τη Riviera Galleria και άδειας εκσκαφών για το Commercial Hub

Ελληνικό - Lamda Development: Έκδοση οικοδομικής άδειας για τη Riviera Galleria και άδειας εκσκαφών για το Commercial Hub
Οι κατασκευαστικές εργασίες και για τα δύο έργα αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2023 από την «Άκτωρ»
Σε σημαντικές ανακοινώσεις προέβη η Lamda Development που αφορούν την εξέλιξη των έργων στο Ελληνικό.
Εδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακίνωση:
«Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. («Εταιρεία»), σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την έκδοση δύο οικοδομικών αδειών. Πρώτον την οικοδομική άδεια για τη Riviera Galleria και δεύτερον την οικοδομική άδεια εκσκαφών για το Commercial Hub, τους δύο νέους κορυφαίους εμπορικούς προορισμούς του μέλλοντος που δημιουργεί η Εταιρεία στο πλαίσιο του εμβληματικού έργου The Ellinikon.

Η Riviera Galleria, ένα μοναδικό κέντρο με κορυφαίες προτάσεις αγορών, υψηλής γαστρονομίας και ψυχαγωγίας στα Νότια Προάστια της Αθήνας, στην περιοχή της Μαρίνας Αγ. Κοσμά, συνολικής έκτασης 23.000 τ.μ., φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Ιάπωνα και διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Kengo Kuma (Kengo Kuma and Associates), και έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το ελληνικό μελετητικό γραφείο ΒΕΤΑPLAN.
Tα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν την ανάθεση του έργου και την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών στο τέλος του 2023.

Το Commercial Hub, το μεγαλύτερο εμπορικό συγκρότημα στην Ελλάδα, που θα αναπτυχθεί στην περιοχή της Λεωφ. Βουλιαγμένης, συνολικής έκτασης 130.000 τ.μ..
Φέρει την υπογραφή του διεθνώς αναγνωρισμένου αρχιτεκτονικού γραφείου AEDAS, και θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα (Vouliagmenis Mall), ένα εμπορικό πάρκο επόμενης γενιάς με καταστήματα μεγάλης επιφάνειας (Retail Park), καθώς και υπερσύγχρονους χώρους γραφείων.
Οι εργασίες εκσκαφών με ανάδοχο την κατασκευαστική εταιρεία ΑΚΤΩΡ, αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του Αυγούστου 2023.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης