Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intracom: Από 28 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης για την Κλουκίνας Λάππας

Intracom: Από 28 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης για την Κλουκίνας Λάππας
Ορθή επανάληψη από την Intracom
Σχετικά Άρθρα
Σε συνέχεια της από 27 Ιουλίου 2023 ανακοίνωσής της περί υποβολής υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης (η «Δημόσια Πρόταση») για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (η «Εταιρεία»), η εταιρεία «INTΡAΚOM ΑΚΙΝΗΤΑ, ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (ο «Προτείνων») προέβη σε ορθή επανάληψη της δημοσίευσης του πληροφοριακού δελτίου (το «Πληροφοριακό Δελτίο») της Δημόσιας Πρότασης.

Σε συνέχεια ενημέρωσης της Εταιρείας και όπως αναφέρεται και στη με σημερινή ημερομηνία ανακοίνωση του Προτείνοντα, διευκρινίζεται ότι οι διορθώσεις του Πληροφοριακού Δελτίου που δημοσιεύθηκε σήμερα σε ορθή επανάληψη αφορούν ιδίως συμπληρώσεις ημερομηνιών για σκοπούς πληρότητας και συγκεκριμένα:

(α) Στο εξώφυλλο του Πληροφοριακού Δελτίου, προστέθηκε η ημερομηνία κατά την οποία εγκρίθηκε το Πληροφοριακό Δελτίο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, και ειδικότερα το σχετικό κείμενο διαμορφώθηκε ως εξής:

«H Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το περιεχόμενο του παρόντος Πληροφοριακού Δελτίου, δυνάμει της από 26.07.2023, απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 4 του νόμου 3461/2006 «Ενσωμάτωση στο Ελληνικό Δίκαιο της Οδηγίας 2004/25/Ε.Κ. σχετικά με τις Δημόσιες Προτάσεις».»

(β) Στη σελίδα 3 του Πληροφοριακού Δελτίου αναδιατυπώθηκε ο ορισμός «Ημερομηνία του Πληροφοριακού Δελτίου», με την προσθήκη της ημερομηνίας έγκρισης αυτού από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, και ειδικότερα το σχετικό κείμενο διαμορφώθηκε ως εξής:

«Ημερομηνία του Πληροφοριακού Δελτίου, νοείται η 26.07.2023, ημερομηνία κατά την οποία το Πληροφοριακό Δελτίο εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Κ., σύμφωνα με τον Νόμο.»

(γ) Στη σελίδα 32 του Πληροφοριακού Δελτίου προστέθηκαν οι ημερομηνίες αναφορικά με την έναρξη και τη λήξη της περιόδου αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, και ειδικότερα το σχετικό κείμενο διαμορφώθηκε ως εξής:

«Η Περίοδος Αποδοχής, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Μέτοχοι δύνανται να δηλώσουν την αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης διαρκεί συνολικά 4 εβδομάδες, αρχίζει από τις 28.07.2023 και ώρα Ελλάδος 8:00 π.μ. και λήγει στις 25.08.2023 με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, εκτός και αν παραταθεί.»

Κατά τα λοιπά, ισχύουν τα αναφερόμενα στο Πληροφοριακό Δελτίο το οποίο παραμένει αμετάβλητο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης