Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Λάμψα: Στις 21 Αυγούστου η έκτακτη γενική συνέλευση για συμμετοχή στη Regency Hellenic Investments

tags :
Λάμψα: Στις 21 Αυγούστου η έκτακτη γενική συνέλευση για συμμετοχή στη Regency Hellenic Investments
Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Λάμψα την 21.08.2023...
Την απόκτηση μειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία Regency Hellenic Investments S.A. μέσω συνδυασμένης απόκτησης από την 100% θυγατρική εταιρεία SELENA ENTERPRISES COMPANY LIMITED του ποσοστού μετοχών (33,91%) και του αντίστοιχου ποσοστού εκ του δανείου (Senior Facility Loan), καλείται να αποφασίσει η ΓΣ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Λάμψα την 21.08.2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας στην Αθήνα (οδός Β. Γεωργίου Α'1), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα Μόνο: Απόκτηση μειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία Regency Hellenic Investments S.A. μέσω συνδυασμένης απόκτησης από την 100% θυγατρική εταιρεία SELENA ENTERPRISES COMPANY LIMITED του ποσοστού μετοχών (33,91%) και του αντίστοιχου ποσοστού εκ του δανείου (Senior Facility Loan), που κατέχουν στην ως άνω εταιρεία τα πιστωτικά ιδρύματα ALPHA BANK, EUROBANK και ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας για την λήψη αποφάσεως σε οποιοδήποτε θέμα της αρχικής ημερησίας διάταξης κατά την ημερομηνία της 21.08.2023, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Επαναληπτική Συνέλευση την 28.08.2023 και ώρα 14:00 μ.μ, στην έδρα της Εταιρείας στην Αθήνα (οδός Β. Γεωργίου Α'1).
Σημειώνεται ότι για την Επαναληπτική Συνέλευση δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 130 του Ν. 4548/2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης