Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Δρόμο στην ανάπτυξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ανοίγει η Εθνική Τράπεζα

Δρόμο στην ανάπτυξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ανοίγει η Εθνική Τράπεζα
Το Business Banking της Εθνικής Τράπεζας καλύπτει ολιστικά τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με τη συνδρομή εξειδικευμένων συμβούλων

ετε.JPGΜεγάλη σημασία στη χρηματοδότηση και τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποδίδει η Εθνική Τράπεζα αναγνωρίζοντας ότι ο κλάδος αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής οικονομίας.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν το 99% του συνόλου των επιχειρήσεων και απασχολούν πάνω από το 55% των εργαζομένων της χώρας, συνεισφέροντας στο 41% περίπου της προστιθέμενης αξίας.
Εξάλλου, έπειτα από ένα δύσκολο διάστημα δυσμενών συνθηκών, οι ΜμΕ αναμένουν ισχυρή ανάπτυξη, βάζοντας μπροστά την «ατμομηχανή» των επενδύσεων.
Πλέον οι ΜμΕ στρέφονται στην ενδυνάμωσή τους, με σύναψη στρατηγικών συνεργασιών, ενίσχυση της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, ψηφιακές επενδύσεις και πράσινη ανάπτυξη.
Στο πλαίσιο αυτό, προτεραιότητα της Εθνικής Τράπεζας είναι να συνδράμει με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Για τον σκοπό αυτό, το Business Banking της Εθνικής Τράπεζας καλύπτει ολιστικά τις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, υιοθετώντας ένα πελατοκεντρικό και εξωστρεφές μοντέλο εξυπηρέτησης με εξειδικευμένους επαγγελματικούς συμβούλους, τους RM’s, αναπτύσσοντας σύγχρονα προϊόντα, υπηρεσίες και καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία, που καλύπτουν τόσο τις καθημερινές τους ανάγκες, όσο και την ανάπτυξή τους.

Λύσεις και εργαλεία ανάπτυξης

Με τη φράση «Έχεις επιχείρηση και θες να την αναπτύξεις. Αρ Εμ έχεις;» η Εθνική Τράπεζα προβάλλει το πελατοκεντρικό μοντέλο εξυπηρέτησης με εξειδικευμένους επαγγελματικούς συμβούλους, τους RM’s, που προτείνουν τα κατάλληλα χρηματοδοτικά και αναπτυξιακά προγράμματα, καθώς και λύσεις και εργαλεία που ταιριάζουν στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξής της.
Η Εθνική Τράπεζα, βρίσκεται δίπλα στις ΜμΕ με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών τους, τεχνογνωσία, ευελιξία και άριστη εξυπηρέτηση.
Με το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, στηρίζει τα επενδυτικά σχέδια των επιχειρηματικών πελατών της, μέσω χρηματοδοτήσεων & συμβουλευτικής καθοδήγησης για την υλοποίηση έργων πράσινης ανάπτυξης, ψηφιακού μετασχηματισμού, καινοτομίας και εξωστρέφειας, προετοιμάζοντας έτσι την επόμενη ημέρα των επιχειρήσεων.
Στο πλαίσιο αυτό και με σκοπό την αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται για τις ΜμΕ, στις 8 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε το Business Banking Forum, στο Αίθριο του Μεγάρου Μελά, εστιάζοντας στις σύγχρονες ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ανθρώπων πίσω από αυτές.
Στο Forum που χαιρέτησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κ. Παύλος Μυλωνάς, επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους της αγοράς και φορείς, καθώς και να παρακολουθήσουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις για τον χώρο των ΜμΕ.

Μαζί, Επιχείρηση και Τράπεζα

Η Εθνική Τράπεζα κατανοεί τις ανάγκες των ΜμΕ και δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για την εκάστοτε επιχείρηση, θέτοντας ως προτεραιότητα  την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Business Banking για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
Εδώ, Επιχείρηση και Τράπεζα πάνε μαζί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης