Επιχειρήσεις

Austriacard Holdings: Ανακοίνωσε την συμμετοχή της σε διεθνή επενδυτικά συνέδρια

Austriacard Holdings: Ανακοίνωσε την συμμετοχή της σε διεθνή επενδυτικά συνέδρια
Η Austriacard Holdings ανακοίνωσε την συμμετοχή της σε μία σειρά διεθνών επενδυτικών συνεδρίων στο πλαίσιο της εξώστρεφης δραστηριότητάς της
Την συμμετοχή της σε διεθνή επενδυτικά συνέδρια δημοσέυσε η Austria Holdings, μεταξύ των οποίων σε Αυστρία, Γαλλία και Ελβετία.
Αναλυτικότερα η εταρεία ανακοίνωσε ότι «Η AUSTRIACARD HOLDINGS AG ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι από την ημερομηνία εισαγωγής και έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της στα χρηματιστήρια Αθηνών και Βιέννης (23 Μαρτίου 2023), και στο πλαίσιο ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού για τις δραστηριότητες και τις προοπτικές ανάπτυξης της, έχει προχωρήσει στις ακόλουθες ενέργειες επενδυτικών σχέσεων:
Συμμετοχή στα συνέδρια:

(14 Απρίλιου 2023): Institutional Investors Conference, Zürs της επενδυτικής τράπεζας RAIFFEISEN στην Αυστρία.
(13 Ιουνίου 2023): ATHEX Mid Cap Events, στη Γενεύη, Ελβετία, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
(22 Ιουνίου 2023): ATHEX Mid Cap Events, στο Παρίσι, Γαλλία, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών στην Αθήνα στις 23 Μαΐου 2023, και πραγματοποίηση πλήθους παρουσιάσεων (One-on-one) σε θεσμικούς επενδυτές.
Η εταιρεία συνεχίζει το πρόγραμμα ενημέρωσης επενδυτών με συναντήσεις με θεσμικούς επενδυτές και χρηματιστηριακές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου αναλύονται οι άξονες της αναπτυξιακής στρατηγικής της και οι προοπτικές της. Σχεδιάζει επίσης να συμμετάσχει στο ATHEX Mid Cap Events Frankfurt που θα πραγματοποιηθεί στην Φρανκφούρτη στις 30 Οκτωβρίου 2023 υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς και σε άλλα συνέδρια που θα πραγματοποιηθούν σε σημαντικά χρηματοοικονομικά κέντρα όπως το Λονδίνο κλπ.

Επίσης, όπως δημοσιεύτηκε σε σχετική ανακοίνωση προς το Χ.Α., στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της 30ης Ιουνίου 2023 εγκρίθηκε από τους μετόχους της εταιρείας η εξουσιοδότηση προς το συμβούλιο διοίκησης της εταιρείας για την υιοθέτηση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών διάρκειας 30 μηνών, για ποσοστό έως 10% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Ταυτόχρονα, στην ίδια Γενική Συνέλευση της 30ης Ιουνίου 2023 εγκρίθηκε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών που, μετά τις απαραίτητες εγκρίσεις, θα οδηγήσει σε διπλασιασμό του αριθμού των μετοχών της εταιρείας, οπότε και αναμένεται αντίστοιχη μείωση της χρηματιστηριακής τιμής τους , ενέργεια που εκτιμάται ότι θα βελτιώσει την εμπορευσιμότητα τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης