Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Frigoglass: Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου ο Κ. Αντωνιάδης

tags :
Frigoglass: Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου ο Κ. Αντωνιάδης
Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Frigoglass ο Κ. Αντωνιάδης
Η Frigoglass A.B.E.E. ανακοινώνει ότι ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης θα αναλάβει καθήκοντα ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου με ισχύ από την 5η Ιουλίου 2023, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 15 του Ν. 4706/2020, σε συνέχεια σχετικής πρότασης της Επιτροπής Ελέγχου και της Επιτροπής Ανθρωπίνου Δυναμικού, Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων και δυνάμει της από 4ης Ιουλίου 2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης πληροί όλα τα κριτήρια και όλες τις προϋποθέσεις καταλληλόλητας που ορίζονται στο νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο, συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων του άρθρου 15
του Ν. 4706/2020, και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και τη σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ανωτέρω θέσης.
Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης θα αντικαταστήσει τον κ. Μιχάλη Μαριάνο.
Ο τελευταίος διατηρεί το ρόλο του Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου του Νέου Ομίλου Frigoglass ο οποίος μετά τη συναλλαγή ανακεφαλαιοποίησης και αναδιάρθρωσης που ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2023 ελέγχεται κατά 100% από την Frigo DebtCo Plc και στην οποία η Frigoglass Α.Β.Ε.Ε. διατηρεί ποσοστό 15% του κεφαλαίου της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης