Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intracom: Η Κύκλος Χρηματιστηριακη νέος αποτιμητής για τη δημόσια πρόταση εξαγοράς της Κλουκίνας - Λάππας

Intracom: Η Κύκλος Χρηματιστηριακη νέος αποτιμητής για τη δημόσια πρόταση εξαγοράς της Κλουκίνας - Λάππας
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «BETA SECURITIES A.E.Π.Ε.Υ.» δεν πληρούσε τα κριτήρια
Σε συνέχεια της από 9 Ιουνίου 2023 ανακοίνωσής της περί υποβολής υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης (η «Δημόσια Πρόταση») για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (η «Εταιρεία»), η εταιρεία «INTΡAΚOM ΑΚΙΝΗΤΑ, ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (ο «Προτείνων») προβαίνει σε ορθή επανάληψη, σύμφωνα με τα άρθρα 9 και 16 του Ν. 3461/2006, της δημοσίευσης της έκθεσης αποτίμησης.
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «BETA SECURITIES A.E.Π.Ε.Υ.» που είχε οριστεί ως αποτιμητής για τη διενέργεια αποτίμησης επί των μετοχών της Εταιρείας για τον προσδιορισμό του εύλογου και δίκαιου ανταλλάγματος και τη σύνταξης σχετικής έκθεσης αποτίμησης προέκυψε ότι δεν πληρούσε το κριτήριο ανεξαρτησίας της παραγράφου 7 του άρθρου 9 του Ν. 3461/2006 καθώς διατηρούσε στο παρελθόν συνεργασία με την Εταιρεία ενεργώντας ως ειδικός διαπραγματευτής.
Σημειώνεται ότι η BETA SECURITIES A.E.Π.Ε.Υ. πληροί όλα τα λοιπά κριτήρια της παραγράφου 7 του άρθρου 9 του Ν. 3461/2006.
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.», με έδρα στο Δήμο Αθηναίων (Χ. Τρικούπη αρ. 6-8-10), εγγεγραμμένη στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με αριθμό 001188801000, ορίστηκε εκ νέου ως ανεξάρτητος αποτιμητής για τη διενέργεια της αποτίμησης επί των μετοχών (η «Αποτίμηση») για τον προσδιορισμό του εύλογου και δίκαιου ανταλλάγματος και τη σύνταξη σχετικής έκθεσης αποτίμησης (η «Έκθεση Αποτίμησης»), η οποία δημοσιοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 16, παράγραφος 1 του Ν. 3461/2006 συγχρόνως με τη δημοσιοποίηση της παρούσας ανακοίνωσης.
Η τιμή που προέκυψε από την Αποτίμηση ανέρχεται σε €0,98 ανά μετοχή.
Σημειώνεται ότι, κατά δήλωση του Αποτιμητή, του Προτείνοντος και της Εταιρείας, ο Αποτιμητής πληροί τα κριτήρια της παραγράφου 7 του άρθρου 9 του Νόμου και συγκεκριμένα είναι (i) εγνωσμένου κύρους, (ii) διαθέτει την απαραίτητη οργάνωση, στελεχιακό δυναμικό και εμπειρία σε αποτιμήσεις επιχειρήσεων, και (iii) είναι ανεξάρτητος από τον Προτείνοντα και την Εταιρεία και ειδικότερα δεν έχει ούτε είχε κατά τα τελευταία πέντε (5) έτη επαγγελματική σχέση ή συνεργασία με τον Προτείνοντα ή με τα Συντονισμένα Πρόσωπα, ή / και με την Εταιρεία και τα συνδεδεμένα με αυτήν πρόσωπα.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Νόμου, ο Προτείνων προσφέρει Ευρώ ένα (€1) ως Προσφερόμενο Αντάλλαγμα σε μετρητά, για κάθε μετοχή της Δημόσιας Πρότασης που του προσφέρεται νόμιμα και έγκυρα εντός της περιόδου αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης