Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Flexopack: Δάνειο 7 εκατ. ευρώ από την Εθνική Τράπεζα

Flexopack: Δάνειο 7 εκατ. ευρώ από την Εθνική Τράπεζα
Το προϊόν του ως άνω Κοινού Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την Εταιρεία για την κάλυψη των αναγκών της σε κεφάλαιο κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα…
Την υπογραφή για κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους 7 εκατ. ευρώ από την Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε η Flexopack.
Σύμφωνα με την εταιρεία, το ΚΟΔ «θα χρησιμοποιηθεί από την Εταιρεία για την κάλυψη των αναγκών της σε κεφάλαιο κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών:
Η Διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «FLEXOPΑCK A.E.» (εφεξής «Εταιρεία»), ανακοινώνει ότι την 22/6/2023 υπεγράφη Σύμβαση Κάλυψης Κοινού Ομολογιακού Δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και του ν. 3156/2003, όπως ισχύουν, συνολικής ονομαστικής αξίας επτά εκατομμυρίων Ευρώ (7.000.000), το οποίο δάνειο καλύφθηκε στο σύνολό του από την «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος», η οποία ορίσθηκε επίσης Πληρεξούσιος Καταβολών και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων.
Το προϊόν του ως άνω Κοινού Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την Εταιρεία για την κάλυψη των αναγκών της σε κεφάλαιο κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης