Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

AVE: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30/6 για αλλαγή έδρας και μέτρα βελτίωσης χρηματοοικονομικής θέσης

tags :
AVE: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30/6 για αλλαγή έδρας και μέτρα βελτίωσης χρηματοοικονομικής θέσης
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της AVE Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί στις 30/6
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της AVE Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί στις 30/6 με αντικείμενο την αλλαγή έδρας, την πώληση των μετοχών εκδόσεως της "KRISTELCOM LIMITED" που κατέχει η εταιρεία και την απόκτηση πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής στην εταιρεία "RETAIL AND MORE ΑΕ" καθώς και την υιοθέτηση μέτρων για τη βελτίωση της χρηματοοικονομικής θέσης της εταιρείας.
Αναλυτικά, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τον νόμο, το Καταστατικό και την από 09.06.2023 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της εταιρείας "AVE Α.Ε." (εφεξής η "Εταιρεία"),
Α) οι μεν Κοινοί Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Κοινών Μετόχων της Εταιρείας την 30.06.2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.00, στα γραφεία της Εταιρείας (αίθουσα ισογείου) στο Μαρούσι, οδός Πάρνωνος, αριθμός 3, και
Β) οι δε Προνομιούχοι Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Προνομιούχων Μετόχων της Εταιρείας την 30.06.2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.30, στα γραφεία της Εταιρείας (αίθουσα ισογείου) στο Μαρούσι, οδός Πάρνωνος, αριθμός 3, με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διατάξεως:
ΘΕΜΑ 1ο: Αλλαγή έδρας της Εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού.
ΘΕΜΑ 2ο: Πώληση των μετοχών εκδόσεως της εταιρείας "KRISTELCOM LIMITED" που κατέχει η Εταιρεία και απόκτηση πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής στην εταιρεία "RETAIL AND MORE ΑΕ".
ΘΕΜΑ 3ο: Υιοθέτηση μέτρων για τη βελτίωση της χρηματοοικονομικής θέσης της Εταιρείας κατ’ άρθρον 119 § 4 του Ν. 4548/2018.
ΘΕΜΑ 4ο: Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης