Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ευ. Μυτιληναίος: Πάνω από 1 δισ. τα EBITDA, εάν δεν συμβεί κάτι δραματικό - Εσωτερική υπόθεση η αλλαγή έδρας

Ευ. Μυτιληναίος: Πάνω από 1 δισ. τα EBITDA, εάν δεν συμβεί κάτι δραματικό - Εσωτερική υπόθεση η αλλαγή έδρας
Ο κ. Μυτιληναίος, έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση που η ελληνική αγορά μεταβεί στο καθεστώς των αναπτυγμένων αγορών, διότι τότε αναμένονται υψηλές εισροές κεφαλαίων
Σχετικά Άρθρα
EBITDA πάνω από 1 δισ. εάν δεν συμβεί κάτι δραματικό προέβλεψε κατά τη γενική συνέλευση της Mytilineos, ο διευθύνων σύμβουλος, Ευάγγελος Μυτιληναίος.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα "πράσινα" λειτουργικά κέρδη, τα οποία προσφέρουν και μεγαλύτερους πολλαπλασιαστές στην κεφαλαιοποίηση της εταιρείας.
Ο κ. Μυτιληναίος, έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση που η ελληνική αγορά μεταβεί στο καθεστώς των αναπτυγμένων αγορών, διότι τότε αναμένονται υψηλές εισροές κεφαλαίων.

Ευαίσθητο θέμα η μεταφορά έδρας

Σε ερώτηση για την αλλαγή έδρας της εταιρείας, απάντησε ότι είναι πολιτικά άδικο λίγες μέρες πριν τις δεύτερες εκλογές να τεθεί κάτι τέτοιο, καθώς είναι ευαίσθητο θέμα.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, κατά τον Μυτιληναίο, η αλλαγή έδρας είναι εσωτερική επιλογή, και όχι ζήτημα πολιτικής σταθερότητας, καθώς υπάρχει πίεση μετόχων οι οποίοι θεωρούν ότι η εισηγμένη θα ελάμβανε καλύτερη αποτίμηση εφόσον λειτουργούσε σε μια χώρα με επενδυτική βαθμίδα.
Ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε ότι η εταιρεία εξετάζει τη δημιουργία μονάδας πρωτόχυτου ή δευτερόχυτου αλουμινίου εκτός Ευρώπης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης