Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Alpha Trust: Δύσκολη χρονιά το 2022, αλλά διατήρησε στα ίδια επίπεδα τα έσοδα

tags :
Alpha Trust: Δύσκολη χρονιά το 2022, αλλά διατήρησε στα ίδια επίπεδα τα έσοδα
Οι στόχοι της Alpha Trust για το έτος
Σχετικά Άρθρα
Τα οικονομικά μεγέθη του 2022 παρουσίασε σήμερα 26/5 η Alpha Trust, με την εκδήλωση να λαμβάνει χώρα στο Χρηματιστήριο Αθηνών στο πλαίσιο της Ετήσιας Ενημέρωσης Αναλυτών.
Τα στελέχη της εταιρείας αναφέρθηκαν στην ευρύτερη εικόνα του κλάδου στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς το 2022, μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά. Ο κλάδος των συλλογικών επενδύσεων ακολούθησε την παγκόσμια καθοδική τάση, με την Ελλάδα να παραμένει στις χαμηλότερες θέσεις στην Ευρώπη αναφορικά με το ύψος των κεφαλαίων υπό διαχείριση. Παρόλα αυτά, η εταιρεία διατήρησε στα ίδια επίπεδα τα επαναλαμβανόμενα έσοδα για το 2022, ενώ κατά την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 24ης Μαΐου εγκρίθηκε ο απολογισμός για τα μεγέθη του 2022 και η διανομή μερίσματος, ανερχόμενου σε 0,2304 ευρώ ανά μετοχή.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA TRUST κ. Κρις Αίσωπος αναφέρθηκε στις προοπτικές των αγορών και στους στόχους της εταιρείας για το 2023, ανάμεσα στους οποίους η διατήρηση των ισχυρών αποδόσεων των χαρτοφυλακίων της, η διεύρυνση των στρατηγικών της συνεργασιών και η επιτυχής έκβαση του επικείμενου εταιρικού μετασχηματισμού.
Δείτε αναλυτικά την έκθεση εδώAlpha_Trust.pdf

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης