Επιχειρήσεις

Sunlight: Πως ετοιμάζει την επένδυση ύψους 1,5 δισ. για το Gigafactory προϊόντων λιθίου - Δυναμική είσοδος στην απόθήκευση από ΑΠΕ

tags :
Sunlight: Πως ετοιμάζει την επένδυση ύψους 1,5 δισ. για το Gigafactory προϊόντων λιθίου - Δυναμική είσοδος στην απόθήκευση από ΑΠΕ
Ο στρατηγικός σχεδιασμός του ομίλου που αποκάλυψε ο CEO της Sunlight Group στο Delphi Forum
Σημαντικές ανακοινώσεις πραγματοποίησε ο CEO της Sunlight Group κ. Λάμπρος Μπίσαλας στο πάνελ "Investments in Energy: RES & ESS" του Delphi Forum, όπου και ανέλυσε τον ρόλο της αποθήκευσης ενέργειας για το μέλλον της πράσινης μετάβασης και τις επενδύσεις που σχεδιάζει ο όμιλος για την καθετοποίηση της παραγωγής και στις μπαταρίες λιθίου.
O CEO της Sunlight αναφέρθηκε στην δέσμευση της εταιρείας να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο παγκοσμίως και στον τομέα αποθήκευσης ενέργειας από ανανεώσιμες πήγες, με επένδυση ύψους €100 εκατ. σε εξειδικευμένη σχετική μονάδα στο Κιλκίς.
Παράλληλα, σημείωσε ότι η Sunlight Group εστιάζει στην πλήρη καθετοποίηση της παραγωγής της. Έχοντας ήδη καθετοποιήσει την παραγωγή προϊόντων μολύβδου-οξέος, επενδύει στην ανάπτυξη στοιχείων λιθίου, έχοντας μάλιστα ήδη δημιουργήσει μία ισχυρή R&D ομάδα από 200 εξειδικευμένους επιστήμονες.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης