Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Λαζαρίμου (ElvalHalcor)

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Λαζαρίμου (ElvalHalcor)
Η Μαρία Λαζαρίμου ήταν μία ισχυρή προσωπικότητα στο χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων
Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση για τον θάνατο της Μαρίας Λαζαρίμου, υπεύθυνης Επικοινωνίας της ElvalHalcor από το 2021 και σύμβουλος επικοινωνίας στον Όμιλο Viohalco από το 2016.
Η Μαρία Λαζαρίμου, μία ισχυρή προσωπικότητα στο χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων.
Από το 2003 έως το 2016 υπήρξε CEO της Advocate/Burson-Marsteller, εκπροσωπώντας το διεθνές δίκτυο στην ελληνική αγορά. Αλλά και πριν από την ανάληψη των καθηκόντων της ως Διευθύνουσας Συμβούλου στην Advocate/Burson-Marsteller, ήταν Διευθύνουσα Σύμβουλος στην THE PR TEAM ενώ πριν από αυτό συνεργάστηκε με την ALECTOR και την OLYMPIC COMMUNICATIONS.
Από το 1982 έως το 1984 συνεργάστηκε με τον ΣΕΒ. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης-Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ) και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Δημοσίων Σχέσεων της ΕΔΕΕ. Υπήρξε Μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Επικοινωνίας και του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης (CR Institute), καθώς και Μέλος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Ήταν Πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών και κατείχε Certificate of Advanced European Studies από το College of Europe, Bruges, στο Βέλγιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης