Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Reds: Ολοκληρώθηκε η πώληση ακινήτου στη Λεωφόρο Avalansei στο Βουκουρέστι

tags :
Reds: Ολοκληρώθηκε η πώληση ακινήτου στη Λεωφόρο Avalansei στο Βουκουρέστι
Αγοραστής του ακινήτου, συνολικής επιφάνειας οικοπέδου 7.974 τ.μ. είναι η εταιρεία VASTINT ROMANIA S.R.L. που κατέβαλε τίμημα αγοράς ύψους €11,4 εκ
H REDS AE, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Ομίλου, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου, καθώς και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι την Τετάρτη 05.04.2023 ολοκληρώθηκε η συμφωνία πώλησης του «Α» ακινήτου στη Λεωφόρο Avalansei στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, ακίνητο της θυγατρικής εταιρίας PROFIT CONSTRUCT S.R.L .
Αγοραστής του ακινήτου, συνολικής επιφάνειας οικοπέδου 7.974 τ.μ. είναι η εταιρεία VASTINT ROMANIA S.R.L. που κατέβαλε τίμημα αγοράς ύψους €11,4 εκ. Επιπλέον υπεγράφη με την ιδία εταιρία δεσμευτικό προσύμφωνο (Pre-SPA), για το οποίο καταβλήθηκε προκαταβολή ύψους €0,1εκ με σκοπό την ολοκλήρωση της πώλησης και του «Β» όμορου ακινήτου, έκτασης 1.170 τ.μ. επί της Λεωφόρου Tabacarilor, έναντι τιμήματος €1,6 εκ.
Η αποτύπωση της ανωτέρω πώλησης συνολικού κέρδους €5,7εκ., θα συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα της χρήσης 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης